`Auf diesem Computer angemeldet bleiben` Option

Wählen Sie `Angemeldet bleiben` Option, wenn Sie automatisch eingeloggt bleiben möchten in der Zukunft. Ihr Konto wird für 45 Tage aktiv bleiben. Bitte benutzten Sie diese Funktion nicht, wenn Sie an einem öffentlichem Netzwerk/Computer sind, welcher von mehreren Benutzern gebraucht wird.

Sram

Sram Gx1 1400 Gxp 175 X-Sync 32D

Sram Gx1 1400 Gxp 175 X-Sync 32D

 • Sram Gx1 1400 Gxp 175 X-Sync 32D
 • Sram Gx1 1400 Gxp 175 X-Sync 32D

Sram Gx1 1400 Gxp 175 X-Sync 32D

Produktinformation Sram Gx1 1400 Gxp 175 X-Sync 32D

De SRAM GX crankstel levert consistente prestaties van elke time-out. Met SRAMs X-SYNC ? tand profiel, is de GX crankstel ontworpen voor volledige keten controle. dikte van elke tand is CNC gefreesd om naadloos samen te werken met de ketting van innerlijke en uiterlijke schakels. En met vijf beschikbare kettingbladen, kun je je spullen bereik personaliseren om de manier waarop je rijdt te passen.


Merkmale:

- CNC gefreesde 7075, two-tone geanodiseerde X-SYNC ? tandwiel-een integraal onderdeel van de SRAM 1x ? aandrijflijn
- Onze Open Core Technology (OCT ?) cranks zijn stijver, sterker, en lichtgewicht zonder enige solide Forged crankstel.
- X-SYNC ? lang, vierkant tand ontwerp zorgt voor maximale chain control
- Sharp, smalle tand profiel en afgeronde randen afschuining helpen bij het beheren van een afgebogen keten
- Mud-clearing uitsparingen voor de binnenste schakels en rollers
- Chainring guard optie
- BOOST 148 compatible
- Fat fietscrank optie


Spezifikations:

- ARM MATERIAL: Open Core Technology ? AL
- GEWICHT: 680g (24mm spindel, 175mm, 32t)
- BESCHIKBARE ARMLENGTES: 170mm, 175mm
- BESCHIKBARE VERHOUDINGEN: 30, 32, 34, 36, 38
- KLEUREN: Rood Zwart
- BEWAKER: Chainring guard beschikbaar
- BOTTOM BRACKET: BB30, PressFit 30, GXP ® , PressFit GXP ®
- KETTINGBLADEN X-SYNC ?: CNC gefreesde tandwielen
- AANBEVOLEN CHAIN: PC-X1
- INTERFACE: 24mm, 30mm
- HIGHLIGHT TECHNOLOGY (S): X-SYNC ?, oktober ? (Open Core Technology), GXP ® , BB30, PressFit GXP ® , PressFit 30, BOOST
- OPTIES: BOOST 148
- ANDERS: Kettinglijn - 49.0mm, 52.0mm, 66.5mm


Technologies:

BB30:
- Naast het serieuze gewichtsbesparing, dit trapas betekent smal Q-factor, meer enkel ontruiming, een grotere invloed duurzaamheid en sterkere crank bouw.

BOOST:
- Met de revolutionaire ontwikkelingen in de fiets componentry, zoals SRAMs XX1, X01 en X1 drivetrains hebben mountainbike ontwerpers gekregen vrijwel onbeperkte vrijheid om zich uitsluitend te richten op de prestaties van de fiets. Elke vooruitgang eist dat het hele pakket werkt feilloos. Agressieve trail en enduro rijders hebben in toenemende mate te genieten van de voordelen van de grotere wielen, maar velen nog steeds te bekijken 27,5 "en 29" wielen als een mogelijke zwakke schakel. Dat is waarom SRAM een open standaard met Boost compatibele componenten voor SRAM aandrijflijn, hubs en RockShox vorken heeft ontwikkeld.

GXP ®:
- GXPs Gutter Seal ontwerp bezuinigingen wrijving en gewicht verbetering van zowel het gevoel en de prestaties.

Oktober (Open Core Technology) ?:
- Om onze Open Core Technology fabriceren van een enkele massa van premium legering wordt geduwd, getrokken en geperst in een holle crank arm. Tijdens ons exclusief proces gebeurt de magie, het produceren van de hoogste sterkte, terwijl de resterende gewicht-bewuste. We zijn misschien niet de eerste zijn die holle crank wapens te fabriceren zijn geweest, maar we zijn de beste door het afstaan ​​van de hoogste stijfheid-to-gewichtsverhouding die er zijn. Onze oktober cranks zijn stijver, sterker, en lichtgewicht zonder enige solide gesmeed crankstel en toen we onze AL-7050-TV te gebruiken om te fabriceren met oktober de resultaten zijn indrukwekkend

PressFit ?:
- Een variant van de externe GXP trapas, PressFit snijdt gewicht tot 40 gram en vergemakkelijkt de installatie doordat u de lagercups druk in het frame in plaats van ze te rijgen. Het vereist geen wijziging van de krukas lengte en diameter.

Pressfit 30 ?:
- Dit is een nieuw ontwerp geleid door SRAM. Het is allemaal het beste uit BB30 en Press-Fit bottom brackets in een boeiend pakket. Deze bracket is ontworpen voor 30mm spindel crankstellen. Het belangrijkste verschil met PressFit 30 hoe de lagers in het frame zijn aangebracht. Lagers zijn gehuisvest in nylon bekers die in de frames trapashuis zal worden gedrukt. PressFit 30 zal een geïntegreerde seal, voorgemonteerd in de kopjes zijn voorzien, verder te verlengen levensduur van de lagers. Frames zal een 46mm inwendige diameter trapashuis moet dit systeem tegemoet te komen. PressFit 30 voor weg zal een 68mm breed shell nodig hebben, terwijl PressFit 30 voor MTB een 73mm breed shell zal vergen. Voordelen: enorme gewichtsbesparing, smal Q-factor, meer enkel ontruiming, een grotere invloed duurzaamheid, stijvere / sterker crank bouw, eenvoudige installatie. Zorgt voor een grotere diameter framebuizen toenemende kader stijfheid. Nadelen: Nog steeds op zoek.

X-SYNC ?:
- SRAM X-SYNC ? 1x keten ringen bieden het hoogste niveau van de prestaties en duurzaamheid. De SRAM X-SYNC ? tall vierkante tanden randen schakel de keten eerder dan de traditionele driehoekige tanden. De scherpe en smalle tand profiel, evenals afgeronde randen afschuining, helpen bij het beheren van een afgebogen keten. Om de best mogelijke prestaties in modderige omstandigheden te bieden, hebben de X-SYNC ? keten ringen ontworpen met modder clearing uitsparingen voor de binnenste schakels en rollers. Engineered in Duitsland, X-SYNC ? ringen zijn een integraal onderdeel van de SRAM 1x ? aandrijflijn.
Lieben Sie auch radfahren? Erwerben Sie hier Ihr Sram Gx1 1400 Gxp 175 X-Sync 32D und genießen Sie Ihr Hobby in vollen Zügen, mit der Sicherheit und dem Selbstbewusstsein, das Sram Ihnen gibt! Vergessen Sie nicht, dass wir Ihnen eine große Vielfalt von Antriebe für alle Größen und Wetterkonditionen. Um Ihnen die effektivsten radfahren Modelle geben zu können, sind die meisten unserer Mtb kurbeln Artikel in Zusammenarbeit mit Athleten entworfen.

Kundenrezensionen und Fragen (1)

Schreiben Sie eine Rezension über dieses Produkt und verdienen Sie: CoINNs (für bestehende Kunden)

Hier können Sie das Produkt bewerten oder unser Experten-Team fragen

Produktbewertung

Anmerkung: Ihre Rezensionen und Fragen zu diesem Produkt werden von unserem Team überprüft und innerhalb von fünf Werktagen veröffentlicht. Die Antwort erhalten Sie per E-Mail. Kontrollieren Sie die Richtigkeit der angegebenen E-Mail-Adresse.

Ich möchte den Newsletter abonnieren (Abmeldung jederzeit möglich) und akzeptiere die Datenschutzerklärung

 • 30 TAGE LEICHTE &
  SCHNELLE RÜCKSENDUNG

 • 100% SICHERES
  SHOPPING

 • ZUFRIEDEN ODER
  GELD ZURÜCK

 • MINDESTPREIS-
  GARANTIE