`Auf diesem Computer angemeldet bleiben` Option

Wählen Sie `Angemeldet bleiben` Option, wenn Sie automatisch eingeloggt bleiben möchten in der Zukunft. Ihr Konto wird für 45 Tage aktiv bleiben. Bitte benutzten Sie diese Funktion nicht, wenn Sie an einem öffentlichem Netzwerk/Computer sind, welcher von mehreren Benutzern gebraucht wird.

Tacx

Tacx Bushido Smart

 • Tacx Bushido Smart
 • Tacx Bushido Smart

Tacx Bushido Smart

Zu weiteren ähnlichen Produkten:

Produktinformation Tacx Bushido Smart

De Bushido is een interactieve slimme coach met een draadloze motor. Zijn draadloze motorrem met een maximale weerstand van 1400 W zorgt voor een soepele trappen, zelfs in de steile hellingen. De Bushido heeft een eigen stroomvoorziening en is daarom volledig draadloos .U hoeft niet te trainen met de stuurcomputer, maar snel en gemakkelijk met de Tacx apps. Verbinding kan maken met de manager Net als de andere slimme coach communiceert de Bushido door middel van de draadloze technologie ANT + en Bluetooth ® Smart , zodat kunt u gemakkelijk werken met uw smartphone of tablet. . De lezing van de prestaties op verschillende apparaten tegelijk, bijvoorbeeld op uw smartphone en fietscomputer of uw sporthorloge Zolang de Bushido Smart niet is aangesloten op een telefoon, tablet of computer, dit gedraagt ​​zich als een vloeistof hometrainer, dus progressief: elke Hoe hoger de snelheid, hoe hoger de weerstand. Men kan ook gebruik maken van "stand-alone" (als een standalone apparaat) deze oefening dus. Omdat de Bushido niet moet worden aangesloten op het lichtnet, kunt u altijd en overal met behulp van deze oefening, zelfs als u niet beschikt over een smartphone beschikken.


Merkmale:

- Software Tacx Apps en apps van derden. Computer over upgraden.
- Bewerking automatisch
- Resistance unit Wireless Motor


Spezifikations:

- Realistische gradiënt 15% 1
- Vertrek Simulation -
- Max. Remmen vermogen (10 s) 1400 Watt
- Sprint remkracht (1 min) 750 Watt
- Inertia 60 kg 2
- Geschikt voor alle fietsen, naar keuze met quick-release assen of as noten
- Wieldiameter 26 "- 29" en 700c; 29 "met


Draadloze motorrem:

- Afremmen op de motor is de meest veelzijdige eenheid van de weerstand in ons aanbod, met de meest realistische rijervaring. De weerstand wordt dynamisch gereguleerd en voortdurend opnieuw berekend om de natuurlijke weerstand van de weg te simuleren. Bij het ​​berekenen van de remweerstand alle fysische wetten herkend wanneer een fietser op de weg aangetroffen een echte levensechte resultaat. Alle relevante gegevens, zoals lucht- en rolweerstand, helling percentage, gewicht, luchtdruk, windsnelheid, temperatuur, hoogte, traagheid en remeigenschappen worden in aanmerking genomen en meer opgeladen honderden keren per seconde, om een realistische rij-ervaring te creëren. De remkracht van de Tacx trainer is dynamisch gecontroleerde , Andere trainers maken gebruik van een vliegwiel om de impasse te doorbreken; Tacx trainers passen de weerstand op bestand om de meest natuurlijke rijgevoel. Dankzij het ​​dynamische remsysteem verhoogt virtuele echte uitdaging. Zijn LEDs De rem motor is uitgerust met LEDs die oplichten het ritme van je cadans. De rode LEDs met een hoog vermogen auf.Bei slechte prestaties zijn meer groene LEDs actief. Cadence de Bushido geen cadanssensor. Cadans wordt afgeleid uit de verandering van de kracht op de pedalen en geregistreerd door zeer nauwkeurige sensoren

Probieren Sie mal ganz bequem von Ihrem Haus aus von Ihrem online radfahren Shop einzukaufen. Kaufen Sie zum Beispiel Tacx Bushido Smart mit der Niedrig-Preis-Garantie! Warten Sie nicht länger und entdecken Sie auch unsere radfahren relatierten Produkte in der Training und wettbewerb Kategorie, welche Ihre Bestellung ergänzen könnten. Wir von bikeinn bieten Ihnen exzellenten und effizienten Liefer- und Kundenservice!

Eigenschaften Tacx Bushido Smart

Kundenrezensionen und Fragen (1)

Schreiben Sie eine Rezension über dieses Produkt und verdienen Sie: CoINNs (für bestehende Kunden)

Hier können Sie das Produkt bewerten oder unser Experten-Team fragen

Produktbewertung

Anmerkung: Ihre Rezensionen und Fragen zu diesem Produkt werden von unserem Team überprüft und innerhalb von fünf Werktagen veröffentlicht. Die Antwort erhalten Sie per E-Mail. Kontrollieren Sie die Richtigkeit der angegebenen E-Mail-Adresse.

Ich möchte den Newsletter abonnieren (Abmeldung jederzeit möglich) und akzeptiere die Datenschutzerklärung

 • 30 TAGE LEICHTE &
  SCHNELLE RÜCKSENDUNG

 • 100% SICHERES
  SHOPPING

 • ZUFRIEDEN ODER
  GELD ZURÜCK

 • MINDESTPREIS-
  GARANTIE

KÖNNEN WIR IHNEN EMPFEHLEN

Alle Produkte sehen

abdrehen