up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

100percent

100percent Linse For Racecraft/Accuri/Strata

plus
  • Play video100percent Linse For Racecraft/Accuri/Strata
  • 100percent Linse For Racecraft/Accuri/Strata

100percent Linse For Racecraft/Accuri/Strata

Produktbeskrivelse 100percent Linse For Racecraft/Accuri/Strata

Fra den fremste linje av 100% briller, kommer den Racecraft, den Accuri og Strata. Mens alle modellene har unike funksjoner, passform og funksjon, de alle bærer den samme DNA og utnytte den samme utskiftbare Topview linseteknologi og rive av systemet. Være forberedt på eventuelle kjøreforhold mens strømpe utstyret bag med mindre accessories.100%, den mest allsidige goggle system i motocross.Funksjoner:


Forhindrer tåke bygge opp under alle værforhold.

Speilet overflate gir maksimal reduksjon av gjenskinn i lyse lys for forbedret ytelse og synlighet.


Kjenner du alle funksjonene til 100percent Linse For Racecraft/Accuri/Strata? Hos bikeinn velger vi sykkel artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Beskyttelse artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Reservedeler kolleksjonen. Alle merkene vi selger som 100percent er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av sykkel ekspertene!

Spesifikasjoner 100percent Linse For Racecraft/Accuri/Strata

Farge
Underkategorier
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up