`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Alé

Alé Petunia

Alé Petunia

  • Alé Petunia
  • Alé Petunia
  • Alé Petunia

Alé Petunia

Produktbeskrivelse Alé Petunia

Den unike Alé-stilen bærer huden din. Når du sykler om sommeren og temperaturen stiger ikke vær redd, trøyen din holder deg tørr takket være det lette og pustende stoffet.
Funksjoner:
Jersey i netting og flatlock-sømmer.
spesifikasjoner:
Hovedstoff: 93% POLYESTER, 7% ELASTANE
Stoffer: Luft


Alé Petunia har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Alé Petunia som du har kjøpt hos bikeinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett sykkel butikk oppdage en rekke produkter av merket Alé og fullføre din bestilling av sykkel produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Alé Petunia

Typer av ermer
Glidelåslengde
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Toop

-

Bcp lettere og '' mikroporøs '' enn det virker, så nesten litt gjennomsiktig. Men for en sommertrøye vil den være perfekt. Bestill i xs, det er gjort, men klemmer ikke noe sted. Ganske. For å se pusteevnen under bruk, men jeg har godt håp!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk