`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Alé

Alé Versilia

Alé Versilia

  • Alé Versilia
  • Alé Versilia
  • Alé Versilia

Alé Versilia

Produktbeskrivelse Alé Versilia

Et unikt, lett og aerodynamisk produkt. Denne skinsuiten kombinerer funksjonene i en tradisjonell trøye og bibshorts, med fordelen av den aerodynamiske perfomansen til en skinndrakt med tidsforsøk. Rask tørking og maksimal pusteevne for den fremre delen av kroppen i Micro Aero-stoff. Den nedre delen er inspirert av vår R EV1 bibshort i Zaffiro Power Lycra® som tilbyr dekking, muskulær kompresjon og motstand mot slitasje.


Funksjoner:

Kartlegging av kroppen
TT Gripper
Gripper
Benkomfort-system
Full glidelås Cam Lock
To baklommer


spesifikasjoner:

stoffer:
Micro Aero Zaffiro
Mesh Light
Vekt: 220 g
Oppdag Alé Versilia på lager og til best pris. Besøk bikeinn, din nettbutikk med sykkel utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Alé Versilia nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Fantastisk

-

God kvalitet, materialet er mykt og polstring er veldig bra. Tjenesten til bikeinn var også fantastisk, så jeg vil bestille igjen og anbefale den til andre mennesker som leter etter gode produkter og fantastisk kundeservice!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk