`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Assos

Assos Armwarmer Evo7

  • Assos Armwarmer Evo7
  • Assos Armwarmer Evo7

Assos Armwarmer Evo7

Produktbeskrivelse Assos Armwarmer Evo7

Våre nye armWarmers_S7 erstatte etterfølger armRubi. De er perfekte for å holde armene varm om våren og høsten, spesielt i begynnelsen av en tur.


Bruk dem i kombinasjon med korte ermer ASSOS jersey.


De er laget av to forskjellige tekstiler, fire mønstre og fem komponenter. Veldig varm, veldig behagelig å ha på.Sammensetning:


70% PA

16% EA

14% PES


Med Assos Armwarmer Evo7 kan du nyte dine fritidsaktiviteter uten komplikasjoner. Hvis du liker merket Assos og deres sykkel produkter, gå inn på kategorier av Herreklær produkter som du leter etter og legge inn bestillingen så snart som mulig og motta det innen noen få dager. Vårt mål ved bikeinn er å lage produkter av høy kvalitet tilgjengelig for alle med en effektiv verdensomspennende levering.

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utvikler seg

-

Jeg har brukt assos varmere i lang tid. Den forrige er skadet, så jeg må kjøpe en ny. Jeg trodde det var den samme modellen, men jeg føler at den er ny og passformen har økt.

Den beste armvarmen.

-

Jeg kjøpte en armvarmer for første gang. Jeg tror ikke jeg kan slippe neste høsttur.

En sommerarmwarmer

-

Jeg har flere par armwarmers fra forskjellige merker.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk