up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Assos

Assos Bib Shorts H.Mille S7

Assos Bib Shorts H.Mille S7

plus
  • Play videoAssos Bib Shorts H.Mille S7
  • Assos Bib Shorts H.Mille S7
  • Assos Bib Shorts H.Mille S7

Assos Bib Shorts H.Mille S7

Produktbeskrivelse Assos Bib Shorts H.Mille S7

H.milleshorts_s7 Block er en herre shorts ideell for utendørsaktiviteter som landeveissykling. Med disse Assos-klærne holder du beina fri mens du tråkker på sykkelen eller løper.

Syklingsklær holder kroppstemperaturen og beskytter deg mot lave temperaturer. En annen funksjon er ventilasjonsnivået som holder huden fri for svetteeffekten.

Denne modellen er designet for løpere som ikke ønsker å ha bandene i det øvre området. I det indre området har den en fleksibel og avtakbar pute, hvis du ønsker det, for større komfort når du er på hjul. ASSOS tilbyr bare én menns halfshort, den H.MilleShorts_S7. Perfekt for hotsummer eller innendørs ritt, eller som en baselayer etter vintertights. Skreddersydd for ryttere som ønsker å ri uten bib bukseseler.Spesifikasjoner:


Sammensetning: 80% PA, 20% EA


Liker du Assos Bib Shorts H.Mille S7? Gå inn på vår sykkel seksjon og oppdage et stort utvalg av Herreklær produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at sykkel produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Herreklær finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner Assos Bib Shorts H.Mille S7

Lengde
Buseseler
Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Komfortabel

-

Siden magen er avslappet, gjør det ikke vondt å lene seg fremover. Jeg lette etter denne typen rapan fordi bibshorts er upraktisk å legge til. Jeg er fornøyd.

Assos h.milleshorts_s7 blokk

-

utmerket shorts, testet over lange turer.

Komfortabel

-

veldig behagelig par shorts. ikke noe press rundt midjen

Tross alt assos!

-

Bra sammenlignet med andre polstrede bukser! Har mange omdømme. Prisen var imidlertid høy, og jeg kunne ikke få en hånd, men jeg kjøpte den fordi den var omtrent 3000 yen billigere enn andre butikker på bikeinn. Det er jo bra. Mindre tretthet etter en lang tur. I tillegg har det kommet til å aktivt ta i bruk en skjeve holdning mens du sykler.

舒适

-

贴身 舒适, 适合 夏天 穿着.

Veldig behagelig!

-

Assos, bare veldig bra !!

Assos h.milleshorts_s7 blokk

-

Shorts passer bra. Rask forsendelse. Veldig glad. Takk.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up