`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Assos

Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

  • Assos Equipe RS
  • Assos Equipe RS
  • Assos Equipe RS
  • Assos Equipe RS
  • Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

Produktbeskrivelse Assos Equipe RS

S9 markerer fremtiden for løpstemt komfort, bygget på en helt ny plattform som er blitt konstruert fra grunnen av. Med mange års testing og tilbakemeldinger fra syklister på det høyeste nivået av idretten, fortsetter vi å se den mest avanserte innsatssteknologien bare være så god som rammene som støtter den. Tenk på den harde hjørnet, inn til sadelen, og timer med kroppsposisjonering som påvirker shortsen din og måten innsatsen fungerer, og til slutt komforten begge kan gi.

For å løse disse punktene, benyttet vi oss av A Lock Engineering, vårt nye avstivningssystem som inneholder proprietære tekstiler og teknologier som jobber sammen for å stabilisere shortsen og sikre innsatsen på plass. S9-generasjonen har bare to paneler, med et primært “sommerfugl” -panel som fullstendig pakker bena sammen og konvergerer bakover for å danne vår nye ergoBox-struktur. Denne designen rammer innsatsen effektivt på plass og gir deg en ultrakomfortabel innpakning på beina ved å bruke vår Type.441 tekstil, utviklet spesielt for trykk og silkeaktig komfort. Herfra la vi til vår unike rollBar, som etterligner en racerbils anti-svingbar ved å bruke bib-stroppene for å stabilisere innsatsen når vekten din overføres fra venstre til høyre mens du svinger. Hver stropp blir sydd inn i sømmen rett over innsatsen, slik at den alltid er under forhåndsbelastet spenning.

Bib-stroppene er også blitt redesignet ved hjelp av kalibrert strekk gjennom, mens den bakre delen har en enkel del av elastisk materiale - brettet over på seg selv - som danner en A-ramme på baksiden. Det gir begrenset vertikal strekning for å gi ytterligere stabilitet. I fronten er stroppene laget av et mer fleksibelt materiale, med en antibakteriell karbonvev, for å fuge fuktighet og legge seg flat.

Vi fokuserte også på en enkelt innsatsplattform - utviklet fra vår velprøvde Equipe Evo - og ga oss frihet til å revurdere det som er mest avgjørende for et strømlinjeformet, race spec-insert. Vi reduserte det totale fotavtrykket til å kaste mer vekt, benyttet oss av SuperAir microShock skum med 3D-vaffel, integrerte vårt kraterCooler-system for å øke luftstrømmen foran, og tok ytterligere tiltak for å forankre innsatsen bak med vår patenterte horisontale stabilisator. Resultatet? Signatur ASSOS komfort, stabilisert.

Det sveitsiske selskapet som hevder å skape lycra-sykkelkort, har også lenge vært ansett som målestokken for svarte smekkehortser. Og fra vår testing fortsetter den relativt nye S9-serien den arven med uslåelig komfort.

Helt ærlig er dette de mest komfortable shortsen jeg noen gang har brukt.

Utrolig behagelig og det paret du ønsker deg for dagsturer, imponerende og unike detaljer som utgjør en merkbar forskjell, et design som er en sum av alle delene.

Egenskaper:

A Lock Engineering:

S9 racingFit-system som inneholder nye tekstiler og teknologier som fungerer i harmoni for å stabilisere shortsen og sikre innsatsen på plass.

Sommerfuglmønster:

Det primære tekstilpanelet pakker ned korsryggen og bena helt sammen. Færre sømmer fører til en mer jevn hold, mindre vekt og større komfort.

Type.441:

En patentert 40 målers varpstrikk, utviklet spesielt for trykk og silkeaktig komfort. 200g / m2, UPF 50+, fukttransportering (idroFil fastDry), iceColor, odorControl, og ekstremt holdbar.

veltebøyle:

Et patentert avstivningsdesign som etterligner en racerbils anti-svingbar ved å bruke bib-stroppene for å stabilisere innsatsen og låse den på plass når vekten din overføres fra venstre til høyre mens du svinger.

ErgoBox:

En firkantet mønsterkonstruksjon som effektivt rammer inn innsatsen på baksiden og bokser den inn for økt stabilitet.

Carbon Xbib:

En enkelt seksjon elastisk materiale - brettet over seg selv - og danner en støttende ramme som gir begrenset vertikal strekning bak. Over "X" -krysset brukes et mer fleksibelt materiale, som inneholder en antibakteriell karbonvev, for å fuge fuktighet og legge seg foran.

ZeroWaist:

En rå kuttet, teipeforsterket kant for en jevn overgang mellom karosseri og stoffpanel. Mer komfort med mindre trykk.

Ultralight Leg Grippers:

En lett silisiumbehandling vevd inn i benbåndene, noe som reduserer stoffmassen og sikrer shortsen på plass uten noe for høyt trykk.

30% sømreduksjon:

Flattere sømmer overalt, med færre totalt sett, betyr mer komfort og lavere totalvekt (180g).

Mod.Dep S9 Basalt:

Antibakteriell mikrofiber booster toppplate i 3D basalt colorway. Tilbringer hyllest til lavasteinen som gir oss styrke, stabilitet og mot.

superAir microShock skum:

Et lett, åpent celleskum med en støtdempende sammensetning som går tilbake til sin opprinnelige posisjon, og som fyller gapet hver gang pedaliseringsposisjonen endres i salen gjennom vektforskyvningen.

3D-vaffel:

Et patentert, trelags perforert skum som øker pusteegenskaper og eliminerer overflødig vekt.

Surface Reduction Design:

Sett inn fotavtrykk redusert fra forrige Equipe Evo-mønster til å kaste ekstra gram.

Goldengate:

En patentert teknologi som avbryter sømmen langs begge innsatsens sidepaneler, og gir en mer tredimensjonal bevegelsesfrihet i dette følsomme, roterende området.

Horisontal stabilisator:

En patentert sentralsting som fester baksiden av innsatsen til den ytre tekstilen, og eliminerer forskyvning mens du tråkker ut av salen.

kraterCooler:

System med små hull foran på innsatsen som øker luftstrømmen slik at de følsomme områdene dine holdes kjøligere.


Assos Equipe RS har den offesielle garantien fra merket Assos. Handling i vår nett sykkel butikk vil du ha Assos Equipe RS hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 197.99 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Spesifikasjoner Assos Equipe RS

Skjønn
Alder
Plaggtype
Funksjoner
Anbefalt bruk
Lengde
Buseseler
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk