`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Assos

Assos Evo7

  • Assos Evo7
  • Assos Evo7

Assos Evo7

Produktbeskrivelse Assos Evo7

Våre nye armWarmers_S7 erstatte etterfølger armRubi. De er perfekte for å holde armene varm om våren og høsten, spesielt i begynnelsen av en tur.


Bruk dem i kombinasjon med korte ermer ASSOS jersey.


De er laget av to forskjellige tekstiler, fire mønstre og fem komponenter. Veldig varm, veldig behagelig å ha på.Sammensetning:


70% PA

16% EA

14% PES


Ikke vent lenger og kjøp Assos Evo7 med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til bikeinn kan du finne andre Arm og beinvarmere produkter i kategorien Herreklær som kan supplere din bestilling. Kjøp Assos Evo7 og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Arm og beinvarmere tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner Assos Evo7

Produkttype
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (8)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utvikler seg

-

Jeg har brukt assos varmere i lang tid. Den forrige er skadet, så jeg må kjøpe en ny. Jeg trodde det var den samme modellen, men jeg føler at den er ny og passformen har økt.

Berry god

-

God kvalitet 168cm 58kg og størrelse 0 var perfekt

Flott

-

Perfekt !!

Utmerket produkt

-

føler meg varm og beskytt bena og knærne.

Godt produkt

-

føtter pent på beina. varme og beskytte bena.

Den beste armvarmen.

-

Jeg kjøpte en armvarmer for første gang. Jeg tror ikke jeg kan slippe neste høsttur.

Elske disse kneoppvarmene

-

Jeg har forsøkt mange kneoppvarmere. Bena mine er veldig muskuløse og avsmalner fra lår til kne, noe som resulterer i at de fleste oppvarmingsmidler er enten for stramme på overlår eller for løs og kalv resulterer i glidende og hvis det er for stramt en rundkjede føler på overlåret. Dette paret er lengre enn de fleste som, og jeg er litt lang legget, slik at den gir stor dekning og ikke glide en gang i løpet av en hel 2 og 1/2 timers tur. Kjøper et annet par akkurat nå!

En sommerarmwarmer

-

Jeg har flere par armwarmers fra forskjellige merker.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk