up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Assos
360

Assos Jersey Ss.capeepicxcjersey_evo7

Assos Jersey Ss.capeepicxcjersey_evo7

Assos Jersey Ss.capeepicxcjersey_evo7

plus
  • 360Assos Jersey Ss.capeepicxcjersey_evo7
  • Play videoAssos Jersey Ss.capeepicxcjersey_evo7
  • Assos Jersey Ss.capeepicxcjersey_evo7
  • Assos Jersey Ss.capeepicxcjersey_evo7
  • Assos Jersey Ss.capeepicxcjersey_evo7

Assos Jersey Ss.capeepicxcjersey_evo7

Produktbeskrivelse Assos Jersey Ss.capeepicxcjersey_evo7

Ss.capeepicxcjersey_evo7 er en kort ermet jersey . Denne Assos-modellen skiller seg ut for sitt høye pusteevne, ved å favorisere ventilasjon, slik at huden din kan holde seg tørr og frisk.

Hvis du liker landeveissykling , bør du vite at klærne gir deg maksimal ytelse. Den anatomiske strukturen tilpasser seg kroppen din, og gir frihet i bevegelsene dine. Klær anbefales til aktiviteter som MTB.

I frontområdet har herretrøya full glidelås for enkel åpning og lukking. Finnes i forskjellige farger. I bakområdet har den trippel rampelommer som er ideelle for å beskytte små personlige ting. ASSOS inngått samarbeid med Cape Epic FN temmet, original ultimate MTB etapperitt som deres tekniske klær partneren. Sammen med rase slutter seg til samarbeidet innebærer også å gi leder jerseys for alle de forskjellige kategoriene. Disse Cape Epic edition jerseys er inspirert, både teknisk og grafisk, ved den opprinnelige jersey racing. Drakten er ideell for langrenn type MTB ridningSpesifikasjoner:


Sammensetning: 66% PES, 25% PA, 9% EATeknologi:


ASSOS tilbyr avanserte, tekniske klær, laget for å fungere sammen. Hver eneste element er unnfanget, designet og konstruert for å kompliment andre brikker i området, slik at de fungerer sammen som et system.


Fullfør bestilling av Assos Jersey Ss.capeepicxcjersey_evo7 med vår Herreklær utvalg og Utstyr artikler. Naviger gjennom andre sykkel kategorier på bikeinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på sykkel utstyr, og få alle dine Utstyr utstyr til den beste prisen, 100% garanti på bikeinn!

Spesifikasjoner Assos Jersey Ss.capeepicxcjersey_evo7

Farge
Produkttype
Profesjonelle Teams

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up