up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoAssos Korte Bukser Signature
  • Assos Korte Bukser Signature
Assos

Assos Korte Bukser Signature

plus

Assos Korte Bukser Signature

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Assos Korte Bukser Signature

Trackshorts Signature er en kort shorts for menn . Denne Assos-modellen anbefales for vårens sommersesong, spesielt når temperaturen øker.

Shortsen kombinerer polyester og elastan. På toppen er sportsklærne vannavvisende, så det fjerner fuktighet effektivt. I tillegg er versjonen pustende, og holder deg tørr og frisk.

Assos-klær anbefales til utendørsaktiviteter som utforkjøring på sykkelen. Dette sportsklæret kan kombineres på mange måter. Sporty, men elegant fritids shorts. Dens tidløse stilen kan kombineres på mange måter.

spesifikasjoner:

Sammensetning: 87% PES, 13% EA


Kjenner du alle funksjonene til Assos Korte Bukser Signature? Hos bikeinn velger vi sykkel artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Herreklær artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Bukser kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Assos er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av sykkel ekspertene!

Spesifikasjoner Assos Korte Bukser Signature

Lengde
Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up