`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Assos

Assos Ll.milletights_s7

Assos Ll.milletights_s7

  • Assos Ll.milletights_s7
  • Assos Ll.milletights_s7
  • Assos Ll.milletights_s7

Assos Ll.milletights_s7

Produktbeskrivelse Assos Ll.milletights_s7

iJ.bonKa.6 er neste generasjon av den ultimate ASSOS høy ytelse vinterjakke.


Ordet "nye" på Assos er aldri bare en estetisk makeup. Ny på ASSOS alltid betyr ny teknologi, ny kunnskap hvordan, nye forbedringer. iJ.bonKa.6 erstatter den legendariske airJack (siste versjon, over åtte år i produksjon). Sammenlignet med forgjengeren, og har mindre volum, lavere vekt, økt beskyttelse og mer functionality.iJ.bonKa.6 er den splitter nye, ultimate ASSOS høy ytelse WINTER climaRange.6 isolatorkappen.


OBS, Assos Novume: for første gang en ASSOS isolatorkappen er tilgjengelig i to spesifikke mønster design:


1. mod. CENTO skreddersy konturer til konkurransen Slimfit sykling kroppstype.

2. mod. MILLE tilpasset den mer robust, ytelse regularFit atletisk kroppstypeSammensetning:

38% PA

10% PU

14% EA

5% PP

33% PESLeidenschaft: Utallige arbeidstimer og prototyping, legendariske ASSOS vet hvordan og tusenvis av Werksmannschaft roadtest kilometer med harde vinteren ridning gikk inn i prosjektering av din iJ.bonKa.6. All den innsats, offer og smerte med et eneste mål i tankene: total komfort. En fremtidig ASSOS ikonet. Laget for ryttere som liker mye av vinteren ridning og fortjener intelligent, høy ytelse, avantgarde utstyr. Kvalitet har sin pris, men erfaring lærer oss at i det lange løp er det alltid billigere, spesielt når det Assos. iJ.bonKa.6 er laget for sykling. Laget, utviklet og produsert av ASSOS i Sveits.


ALS CLIMARANGE Winter


Hvordan bruke det?

iJ.bonKa.6 er ditt andre lag ytterstoff plagg, konstruert for å fungere perfekt i dine ALS (Assos Lagdeling System). Bruk den i kalde vinterkjøreforhold, over 0 ° C (32 ° F). Den Bonka opererer best når de brukes i kombinasjon med neste huden Assos interaktive kroppsisolatorer.


ALS TIPS


ASSOS tilbyr 7 climarange spesifikke interaktive kroppsisolatorer. Bruk fortrinnsvis Bonka med mod.interactive.6. Imidlertid er ALS en retningslinje. Ved hjelp av en lettere og eller tyngre mot huden interaktiv kroppen isolator, kan du kalibrere dine behov og utvide climaRange bruk. Når kjøreforhold er rundt 0 ° C (32 ° F), prøve seg to lag: interaktiv fall.4 kombinert med interaktiv winter.6 og iJ.bonKa.6 over det. Det virker! Den iJ.bonKa.6 har blitt designet for å fungere perfekt i systemet: kombinere det med Assos LL.716 tights for maksimal ytelse.


Ingeniør teknologi


Den iJ.bonKa.6 representerer kjernekompetanse på sitt beste: ASSOS skikk, eksklusive avant garde stoffer kombinert med legendariske ASSOS pre formet, bestemte kjørestilling mønster design vet hvordan. Utviklet med Assos sykkelspesifikke vitenskapen om kroppen kartlegging mønster design.


Betydning, søker ytelses spesifikke tekstiler på ulike deler av sykkel kroppen for å sikre perfekt kropp temperaturkontroll under kaldt, vinterkjøreforhold. Vi må beskytte og isolere kroppen din, ikke kveles det!


BYGGE


Den iJ.bonKa.6 har 32 mønster stykker, seks forskjellige tekstiler og 13 komponenter. ASSOS teknologi TwinDeckFoiling i brystet og overarm seksjoner er en arbeidsintensiv dobbelt lag konstruksjon, en kombinasjon av strataGonUltra airBlock tekstil utenfor og RXQ stoff inni. Hvorfor? Mer effektiv isolasjon, bedre kontur passform. Brystet og albue områder


har en ekstra, mellom vindbeskyttelse lag. Inne i kragen området, iJ.bonKa.6 har en ekstra, ergonomisk formet indre lag


turtleneck konstruksjon som konturer til brystet og kragen perfekt. Dette gjør det mulig å jobbe med foran hovedglidelåsen som en ekstra ventilasjonsenhet på motbakker, uten å redusere bryst og krage isolasjon.


Baksiden inneholder ASSOS RX tekstil for bedre ventilasjon, slik at iJ.bonKa.6 til trans port damp effektivt.

Integrert ASSOS bakre stabilisator panel design, for å muliggjøre iJ.bonKa.6 klikke på kroppen din, redusere vertikal stretch og holde lastet lommer der de trenger å være: i posisjon (ingen sagging). ASSOS patenterte ofte kopiert, aldri tangert.

Sidepanelene og underarmene er laget av den nye ASSOS airBlock membran tekstil, strataGonMedium.


CAMPIONISSIMO AEPD


Anatomisk passform, ergonomisk forformet. Skreddersydd for å passe kroppen i sykkelposisjon, innlemmet vurdering Assos vitenskapen om området sykling kroppen kartlegging ulike tekstiler formet og dannet i posisjon slik at din iJ.bonKa.6 å gjøre jobben skikkelig. Klikker på, følger deretter din flytte menter. Veldig viktig! Det er viktig at du velger din perfekte størrelse. Din iJ.bonKa.6 kan fungere bare når det er i samsvar med kroppen din i gjemt posisjon.


NØKKELEN STOFF


Din iJ.bonKa.6 bruker Assos airBlock strataGonUltra tekstil. Denne siste ASSOS stoff "juvelen" er i stand til å beskytte og svare intelligent til endringer i klimatiske forhold og kroppstemperatur. Med ekstrem elastisitet som resulterer i et plagg som passer, isolerer og følger kroppen din bedre. I tilfelle av iJ.bonKa.6, ligger den innovative unikhet i plagget engineering. I stedet for å bruke en tradisjonell membran sandwich (tekstil limt sammen), valgt ASSOS for sin nyutviklede TwinDeckFoiling teknologi løsnings: stratagonUltra anvendes som det ytre lag, og fungerer som en superlett, superelastisk skjold, slik at termiske respons handling, Windblock funksjon og vann motstand. Under du ikke limt RXQ indre lag isolerende stoff. Dens oppgave er å opprettholde en stabil microClima av isolerende du termisk og ta vare på fuktighetskontroll. ASSOS teknologi TwinDeckFoiling brukes på forsiden og overarm paneler, noe som gir økt konturer, fireveis stretch passform og akselererte fuktoverføring egenskaper. Selv om en mer kostbar monteringsprosess, fordelene som tilbys rettferdiggjøre kostnadene. strataGon er Assos tekstil familie av airBlock, en laminert, høy per prestasjons smart stoff: mindre volum, bedre isolasjon, bedre ......NØKKELEGENSKAPER


Den iJ.bonka.6 har 32 mønster stykker, seks forskjellige tekstiler og 13 komponenter.

ASSOS sykkel spesifikk vitenskapen om kroppen kartlegging mønster design.

Anatomisk passform, ergonomisk pre formet. Skreddersydd for å passe kroppen i sykkelposisjon.

ASSOS teknologi TwinDeckFoiling.

Foran, arm, krage og sidepaneler har strataGon airBlock membran stoff.

en strataGon airBlock: gir kroppstemperatur respons funksjon takket til molekyl gapping teknologi. Den lever!

Ekstra, ergonomisk formet indre laget turtleneck konstruksjon.

Integrert ASSOS bakre stabilisator panel design


Velkommen til våre Assos Ll.milletights_s7 spesialtilbud! Tenk på bikeinn når du ønsker å fornye dine sykkel materialer. bikeinn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som Assos så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Herreklær.

Spesifikasjoner Assos Ll.milletights_s7

Skjønn
Alder
Plaggtype
Funksjoner
Anbefalt bruk
Lengde
Buseseler
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk