`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Assos

Assos Signature

  • Assos Signature
  • Assos Signature

Assos Signature

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Assos Signature

Trackshorts Signature er en kort shorts for menn . Denne Assos-modellen anbefales for vårens sommersesong, spesielt når temperaturen øker.

Shortsen kombinerer polyester og elastan. På toppen er sportsklærne vannavvisende, så det fjerner fuktighet effektivt. I tillegg er versjonen pustende, og holder deg tørr og frisk.

Assos-klær anbefales til utendørsaktiviteter som utforkjøring på sykkelen. Dette sportsklæret kan kombineres på mange måter.

Sporty, men elegant fritids shorts. Dens tidløse stilen kan kombineres på mange måter.

spesifikasjoner:

Sammensetning: 87% PES, 13% EA


Akkurat nå, Assos Signature er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos bikeinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Herreklær katalog og særlig i vår Bukser kategori. Vi har en rekke Bukser som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Assos Signature

Lengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk