`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Assos

Assos T Equipe Evo

Assos T Equipe Evo

Assos T Equipe Evo

Assos T Equipe Evo

  • Assos T Equipe Evo
  • Assos T Equipe Evo
  • Assos T Equipe Evo
  • Assos T Equipe Evo
  • Assos T Equipe Evo
  • Assos T Equipe Evo

Assos T Equipe Evo

Produktbeskrivelse Assos T Equipe Evo

T Equipe Evo er en mailot for korte ermer . Denne modellen skiller seg ut fordi den inneholder viktige elementer, inkludert: det mest stiliserte Racing-snittet, en ideell nebbhals for å hindre halsen til tider når du er på hjul. I tillegg inkluderer det raglanhylse som forbedrer bevegelsesfriheten. Snittet gir en anatomisk passform i overkroppen slik at du kan realisere bevegelser på sykkelen.

Plagget for landeveissykling har et strikket stoff som består av dobbel tråd som favoriserer passasje av luft inn i kroppen din. Dens fuktighetskontrollteknologi holder deg tørr og frisk lenger. På baksiden har den en trippel lomme ideell for oppbevaring av personlige gjenstander med små dimensjoner.

Dette klærne for syklister er slitebestandig, så det forhindrer deg i å bli fanget. Plagget tilbyr UPF 30-beskyttelse som forhindrer forekomsten av UVA- og UVB-stråler på huden din. Stoffet tilbyr også beskyttelse mot dårlig lukt. Finnes i forskjellige farger.

Å tilby ryttere det høyeste nivået av ytelse og kvalitet med hensyn til sykkel shorts har vært en sentral del av ASSOS identitet i over fire tiår. Det er derfor av største viktighet for oss at vi fortsetter å skryte av den fineste daglige forestillingen. Og så er vi stolte av å presentere vår flaggbærer, den anerkjente T equipe EVO. Fra spillet som skifter komfort for den nåværende S7-generasjonen, tar de et skritt frem fra den originale ASSOS équipe-korte, som har vært favoritten innen ASSOS siden opprettelsen.

Disse reviderte sykkelklappene er avhengige av et helt nytt, høyytelsesinnsats, kjent som équipeEVO_S7. Med en særegen svart farge har den forbedret ventilasjonen foran innsatsen. Disse ventilasjonshullene er utviklet for å øke luftstrømmen, og betyr at de mest følsomme områdene vil holde et kjøligere klima, og dermed forbedre komforten for lengre syklister.

For ytterligere forfining skiller disse rideshortsen seg ut fra resten av samlingen vår ved å bruke den samme skreddersøm og teknologien som finnes i BMC Racing Team-shortsen for å legge til litt farge, og se to alternativer for standardutgave med et farget bånd på høyre ben. For et mer diskret utseende har blackSeries-utgaven et hvitt bånd på venstre ben. Og for de som vil sykle under radaren, har vi vår svart-svart-profBlack utgave.

Teknologi:

S7 Generation: den siste generasjonen av ASSOS sykkel shorts, som bruker teknologi og stoffer konstruert over en femårs periode.

Racing Fit: En passform som er strammere og litt mer komprimerende enn våre alternative regulære fit- og comfortFit-alternativer. Kan føles restriktiv ut fra rideposisjonen, men føles som en annen hud mens du rir og resulterer i en høyere ytelse, forbedret komfort og mindre dra.

Type.439 Diadema: En tekstildesign laget med våre stoffleverandører for å oppfylle våre krav til ytelse, komfort og holdbarhet. Unik i bransjen, har vevingen to forskjellige hastigheter på 4-veis strekning, og krever stor kompetanse for å maksimere elastisiteten til stoffet på skjærebordet.

Aero Patterning Fenomeno1 Design: Bruk av lærdommer fra prosjektet vårt for å lage den raskeste skinsuiten ved OL i 2012, dette originale designet innebærer å lage plagget med en enkelt søm som sitter bak på bena og får hovedstoffet til shortsen til å vikle rundt lårene, noe som gir et unikt nivå av komfort og komprimering.

Y7 Frame Carrier Bib Tech: En ny design av smekke som innebærer bruk av et bredere snitt av elastikk for mindre trykk på skuldrene, noe som resulterer i mindre friksjon og mer komfort.

ÉquipeEVO_S7 Innlegg: Dette reviderte innlegget ligger med 8 mm minneskum, midt i skjæringspunktet mellom komfort og ytelse. Sentralt i passformen er det patenterte elastiske innsatsgrensesnittet, som ble oppfunnet av ASSOS og ser innsatsen bevege seg med kroppen din, slik at den kan sitte et sted for å følge bevegelsene dine, redusere friksjonen og øke komforten.

Krater Ventilation: Dette inkluderer tillegg av små hull foran på innsatsen, som øker luftstrømmen slik at de mest følsomme områdene dine blir holdt kjøligere, noe som fører til mer komfort og en mindre grunn til å redusere turen kort tid.

ASSOS-vaffel: Et unikt trelags skum brukt i våre innlegg med perforeringer som gjør det lett og veldig pustende.

ASSOS Golden Gate: En patentert teknologi som øker innsatsenes ytelse ved å tillate den mest flytende bevegelsen med kroppen.

Super Flat Grippers: Ultra minimale gripere med optimal strekkretur for å sikre shortsen på plass uten noe for høyt trykk.

Ice Color: En stoffbehandling som reflekterer sollys og dermed reduserer varmeopptaket for å holde musklene kjøligere.

Luktkontroll: En antibakteriell behandling som reduserer ubehagelig lukt og forbedrer holdbarheten.


Ønsker du og kjøpe Assos T Equipe Evo? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Culotte hos nett sykkel butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste sykkel produkter, som er tilpasset dine behov på bikeinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Herreklær tilbud.

Spesifikasjoner Assos T Equipe Evo

Funksjoner
Lengde
Buseseler
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (28)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Assos t team s7 shorts

-

Utmerket shorts, kvalitet, komfort og pris

Eksepsjonell

-

Assos shorts er mine favoritter; veldig behagelig, godt montert, holdbar og med utmerket utførelse og kvalitet. Prisen virker høy, men etter min mening er det godt begrunnet med kvaliteten og ytelsen til disse shortsene som tillater meg, til tross for andre som har en lignende pris, ikke å bekymre meg for shortsen eller såret på salen osv ...

Utmerket

-

Super behagelig. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet.

Beste smekke noensinne

-

Etter å ha syklet og løpt i 30 år ønsket jeg bare at jeg hadde funnet disse smekkene før. Å sykle i disse smekkene er som å ha tingene dine holdt av vinkelhender!

Stor anseelse vi har fortjent.

-

Jeg har prøvd å finne et komfortabelt par sykkelhekker og var lei av å betale penger for produkter som bare ikke leverte. Jeg forsket mye mer og Assos T-utstyr kom på topp. Jeg har nå brukt dem på ganske mange turer, og de klarer seg langt bedre enn tidligere produkter. Jeg kan sykle komfortabelt mye lenger, og tidene mine blir bedre etter hvert som jeg kan fokusere på turen og ikke på ubehaget. Produktet ble levert til Australia i god tid og i god stand.

Fantastico

-

Utrolig, et pass med cullote !!!! Veldig rask frakt og alt godt !!!

Assos smekker

-

Fordeler: Assos Cons: -

Flotte smekkehortser

-

Virkelig bra smekke fra Assos til en virkelig god pris !!

Assos anmeldelse

-

Beste bib shorts jeg eier langt. Utrolig komfort og luftehullene fungerer faktisk. Imponerende shorts liker Assos-produktene.

Assos sommerhekker. 9/10

-

De beste shortsene jeg noensinne har slitt. På mitt fjerde par nå. Ta en 2/3 tur for å bryte riktig inn, men nær perfekte ettersmak. Størrelse: 172cm / 63kg Størrelse S. Foretrekker 1 cm lenger, men ikke noe imot.

Sykkelhorts av høy kvalitet

-

For meg er de en av de beste sykkelshortsene på markedet, men med en over gjennomsnittlig pris. Bra kjøp hvis prisen er opp til rundt 150 €. Rask levering med GLS.

Assos t evo team

-

Veldig bra og komfortabelt

Assos kort

-

super komfort

Kvalitet

-

Markedets beste shorts .....

Utmerket

-

Det anatomiske snittet passer perfekt til mannlig anatomi. Veldig behagelig!

Shorts er utmerket kvalitet

-

Stort kvalitetsprodukt, selv om det ikke er billig, vel verdt det. Det var der jeg fant det billigere. Leveransen tok lenger tid enn kunngjort.

Utmerket smekke kort

-

Etter å ha prøvd mange bib-shorts på inngangsnivå med mindre enn ideell komfort bestemte jeg meg for å gå med disse etter å ha lest mange anmeldelser. De passet helt i størrelse jeg var på grensen til mellomstore og store basert på målinger og den store passet godt. Generell komfort er bedre enn andre smekker jeg har prøvd.

Assos smekke

-

Dette er ikke min første Assos-smekke! Kvaliteten er der. Polstringen er veldig behagelig for lange turer. God pris.

Vakker oppdagelse

-

De beste shortsene jeg har. Vakker oppdagelse.

Verdt hver krone!

-

Jeg hører ofte dette fra folk jeg sykler med, "Ja, men de er så dyre! Ja Assos er dyre, men det er de beste bibshortsene jeg har eid. Jeg har brukt mye penger på å gå gjennom mange forskjellige merker og kunne ha hatt 5 eller 6 par Assos for alle eksperimenter og utgifter. Men etterpåklokskap er alltid så tydelig. De er laget av så god kvalitet og utførelse at jeg tviler på at jeg noen gang vil finne en like erstatning.

Veldig bra

-

De passer perfekt og er veldig komfortable

Stor

-

fantastisk produkt, komprimerer uten irriterende og oppstår som en annen hud; litt for dyrt selv om Bikeinn har den beste prisen.

Godt produkt

-

Veldig bra culote. Den passer veldig bra og beveger seg ikke i løpet av mars. Når det gjelder størrelsen, ble jeg anbefalt med høyden på 175 og 78 kg en størrelse L, også vellykket.

Topp bibs

-

Som min ASSOS andre bib par, veldig fint produkt, desing passer veldig bra og så behagelig for lange turer. Jeg er 5'9 176 lbs og middels størrelse er perfekt!

Anmeldelse

-

Veldig komfortabel. Størrelse som i instruksjoner. Anbefale!

Veldig bra

-

De er de beste culottene jeg har prøvd, komfortable, friske, de justerer seg veldig bra, og i mars finner du ikke ut at du har dem.

Super passform og komfortabel.

-

Jeg har ikke prøvd mange BIB-shorts, men jeg kan si at Assos Equipe Evo er det beste jeg har prøvd, bedre enn Rapha Pro Team. Assos Equipe Evo har utmerket kompresjon, er komfortabel, et utrolig stoff og fremfor alt passer veldig bra i kjønnsområdet, helt anbefalt og originalt, dyrt, men det er verdt det. Størrelsen er akkurat, jeg bestilte middels størrelse og jeg måler 1,72 cm med en vekt på 72 kg og jeg er perfekt, jeg tror at middels størrelse kan dekke mellom 69 og 77 kg. Nå må du være tålmodig! Det var en lang forsinkelse å sende produktet fordi det ikke var på lager, til slutt tok det litt mer enn 10 uker å ankomme i Mexico, men det kom bra, kundeservice er god og vennlig, og de prøver å løse et problem så snart som mulig.

Det er den beste komforten. super komfortable bib shorts noensinne

-

Det er den beste bib shortsen i henhold til vurderinger av ulike steder. Det var en forsinkelse i ankomst, men help desk var snill og lettet. Super komfortable bib shorts noensinne som tilbakekalt overalt.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk