`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Assos

Assos T.Rally S7

Assos T.Rally S7

Assos T.Rally S7

  • Assos T.Rally S7
  • Assos T.Rally S7
  • Assos T.Rally S7
  • Assos T.Rally S7
  • Assos T.Rally S7

Assos T.Rally S7

Produktbeskrivelse Assos T.Rally S7

T.rallyshorts_s7 Block er en culotte for menn . Plagget tilbyr tilstrekkelig justerbarhet under hele treningen. Kombinasjonen av tekstiler og teknologi hjelper plagget og musklene til å holde seg på plass.

Shortsen tilbyr en behagelig vikling av bena med kompresjonsstøtte. Et annet element som plagget tilbyr er strekking av fibrene som pr. I tillegg har versjonen band som er vevd på baksiden for å gi deg mer justerbarhet. Inkluderer også støtputer som beskytter deg.

Syklingsklær forbedrer luftstrømmen i fronten. Justeringen er optimal og unngår for høyt trykk. Ta med flate sømmer for komfort og mindre vekt. Strukturen har lette og fleksible støtputer som du kan fjerne hvis du ønsker det.

ASSOS er kjent som Shorts Company. Så å introdusere vår første Mtb-spesifikke high performance shorts kan være intet mindre enn ekstraordinært. Vi tror vi har lyktes med å lage Mtb-shorts som ikke eksisterte før ASSOS Off Roadrally-linjen. Mange små innovasjoner spesielt utviklet for Mtb og Offroad applikasjoner er kjernen i disse shortsene. Dette er vår aller første offroadspesifikke, høye ytelse terrengsykkel sykling shortS: ASSOS T.rallyShorts_s7. Mange små innovasjoner spesielt designet for Mtb & OffRoad applikasjoner er kjernen i disse shortsene. En av nøkkelfunksjonene er støtputene, spesielt utviklet for T.rallyShorts_s7. Det som gjør dem spesielle er deres slanke Fit, de er ikke klumpete, stive og store, men lette og fleksible, designet med raceren i tankene. Laget av viskoelastisk polyuretanskum og 8 mm tykk. Våre støtputer er designet for å beskytte deg uten å ofre kjørekomforten eller hemme ytelsen. Konstruksjonen deres er robust, lett og fleksibel, med en perforert overflate for å øke pusteegenskaper og en form designet for å gi deg bevegelsesfrihet. Vennligst godta at påvirkningsplatene ikke redder livet ditt, men de er designet for å redusere smerte og lidelse som kommer fra det uunngåelige krasjet.hva om du vil sykle uten våre støtputer? Du kan! Bare fjern dem fra posisjonslommene, så har du en smekke som er designet for å utføre til ASSOS-standarder på terrengsykkelen din.
spesifikasjoner:
Stoff:
Dette er et unikt, spesialutviklet ASSOS-stoff som representerer hjertet i disse shortsene. Det gir deg det beste fra alle verdener: anatomisk total komfort, aerodynamisk og mer robust.
Teknologi:
For mange til å liste her, men noen viktige funksjoner er:
S7 plattform
Spesielt designet
Mtb Sett inn
Kompressorfabric
Impactor hofteklosser


Med Assos T.Rally S7 kan du nyte dine fritidsaktiviteter uten komplikasjoner. Hvis du liker merket Assos og deres sykkel produkter, gå inn på kategorier av Herreklær produkter som du leter etter og legge inn bestillingen så snart som mulig og motta det innen noen få dager. Vårt mål ved bikeinn er å lage produkter av høy kvalitet tilgjengelig for alle med en effektiv verdensomspennende levering.

Spesifikasjoner Assos T.Rally S7

Funksjoner
Lengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Føles som å sykle på en sky

-

Jeg hørte Assos pan s var fantastiske og deres MTB-bukser lever opp til legenden. Føles som å sitte på en sky. Himmel!

Assos t.rally shorts

-

Flott produkt, absolutt verdt prislappen!

Assos

-

Produktene er på det øverste nivået i hva som kan gjøre det i dag

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk