`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Assos

Assos Trackpants Signature

  • Assos Trackpants Signature
  • Assos Trackpants Signature

Assos Trackpants Signature

Produktbeskrivelse Assos Trackpants Signature

Trackpants Signature er en sportsbukset for herrer . Denne modellen viser et elegant utseende og anbefales for vandring på gata eller for sportsaktiviteter som terrengsykling MTB .

Buksene for terrengsykling anbefales spesielt for høst- og vintertemperaturer. Den termiske strukturen favoriserer kroppsvarmen i de kaldere årstidene.

Designet er unicolor. På sidene har terrengsykkel-sportsklærne glidelåse håndlommer. Disse mellomrommene er ideelle for å beskytte personlige gjenstander med små dimensjoner. Finnes i forskjellige farger.

Sporty, men likevel elegant fritid bukser. Deres tidløs stil kan kombineres på mange måter.


Hos bikeinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets sykkel produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Assos Trackpants Signature? Du er heldig siden bikeinn i Herreklær katalogen og Bukser kategorien tilbyr vi andre sykkel produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Assos Trackpants Signature

Typen bukse
Årstid
Funksjoner
Lengde
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk