`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Assos

Assos Uma GT Spring Fall Airblock

Assos Uma GT Spring Fall Airblock

Assos Uma GT Spring Fall Airblock

  • Assos Uma GT Spring Fall Airblock
  • Assos Uma GT Spring Fall Airblock
  • Assos Uma GT Spring Fall Airblock
  • Assos Uma GT Spring Fall Airblock

Assos Uma GT Spring Fall Airblock

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Assos Uma GT Spring Fall Airblock

Med en blanding av tekstiler som er spesielt utviklet for de kule, våte og stadig skiftende forholdene som møter oss om våren og høsten, er det allsidige Airblock Vest et must for tidlige og sene sesongturer. Airblock er kuttet i UMA-regulær fit, og er mindre komprimerende enn racingFit-klærne, og gir en ren kvinnelig spesifikk silhuett når den er parret med flere lag. Frontpanelet er konstruert med vår NEOS MILD, som er en 3L softshell med en PU-bundet membran. Dette fleksible husutviklede tekstilet er veldig pustende, vannavstøtende og 100% vindtett, og sikrer at kjernen din er fullstendig beskyttet mot regn, vegspray, bitende vind og lave temperaturer. Og for en touch av isolasjon, inkluderte vi børstet RX-materiale langs det øvre bakpanelet. Avrunding av vesten er vårt baklomme-system som lar deg nå trøyen eller jakkelommene under, samt vår / høst (2/3) climaCode-grafikk på øvre del av ryggen, og et sett med refleksstrimler i nedre retning venstre og høyre side.

Egenskaper:

RX: Et børstet bi stretch varpstrikket stoff utviklet for å fuge fuktighet og legge til lett isolasjon.

Type.157 Stripe Tex: Vår egenutviklede pustende og tøyelige sirkulære strikkede tekstil med innebygd UV-beskyttelse og luktkontroll.

Baklommer: To åpninger på nedre bakpanel gir deg tilgang til trøyen eller jakkelommer under.

Glidelås i full lengde: Temperaturregulering med tillatelse av en lett glidelås i full lengde med kamlås.

Refleksive aksenter: Plassert på sidene av de ytre lommesporene for økt sikt.

RegularFit: Optimalisert for total komfort i kjørestilling, med et mer avslappet snitt enn vårt andre skin racingFit.

spesifikasjoner:

NEOS MILD: Et patentert 3L vindtett og meget pustende softshell konstruert med en PU-bundet membran for ekstra vannavstøtning. Vekt: 260 g / m2; Pusteegenskaper: MVP 20.000 g / m2 / 24 timer; Vannkolonne:> 10.000 mm; Elastisitet: 4-veis stretch.


Ønsker du og kjøpe Assos Uma GT Spring Fall Airblock? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Vester hos nett sykkel butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste sykkel produkter, som er tilpasset dine behov på bikeinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Dameklær tilbud.

Spesifikasjoner Assos Uma GT Spring Fall Airblock

Skjønn
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk