`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Assos

Assos Windscreen S Sturmprinz Evo

Assos Windscreen S Sturmprinz Evo

Assos Windscreen S Sturmprinz Evo

Assos Windscreen S Sturmprinz Evo

  • Assos Windscreen S Sturmprinz Evo
  • Assos Windscreen S Sturmprinz Evo
  • Assos Windscreen S Sturmprinz Evo
  • Assos Windscreen S Sturmprinz Evo
  • Assos Windscreen S Sturmprinz Evo
  • Assos Windscreen S Sturmprinz Evo

Assos Windscreen S Sturmprinz Evo

Produktbeskrivelse Assos Windscreen S Sturmprinz Evo

Frontrute S Sturmprinz Evo er en tett sykkelsportjakke som favoriserer løpsforhold , på grunn av det isolerende laget som holder fuktighet ute. Strukturen er lang ermet og gir full beskyttelse til armene.

Sportsklærdesignet er vannavvisende, og holder overkroppen tørr og kjølig. I tillegg inkluderer det reflekterende detaljer på baksiden som hjelper deg å visualisere i lite lys. På fronten har den full glidelås som letter tilpasningen til utetemperaturen.

Sykkelklærmerket Assos opprettet denne regnjakken som inneholder isolerte paneler med begrensede sømmer. Versjonen tilpasser seg riktig til tekstur og eliminerer friksjon med luften. Den kan beskyttes i den store lommen din når temperaturen begynner å stige.

Den første ASSOS cycling-konkurranse-spesifikke høy ytelse rainShell jakke. I kalde vinteren kjøreforhold, kan den brukes som en heavy-duty isolator shell, iført den over den interaktive iJ.tiBuru. Her er en ny vri er fargen lollyRed der du ikke blir oversett selv i de verste værforhold!Spesifikasjoner:


- Komposisjon * 62% PA, 18% PU, 13% EA, 7% PTFE


Ønsker du og vite hvilken andre relaterte sykkel produkter Assos har? Hos bikeinn, kan du kjøpe alle de nødvendige Jakker artiklene slik at du kan dra nytte av dine aktiviteter uten komplikasjoner. Assos Windscreen S Sturmprinz Evo er til best pris og på lager! Benytt deg av vårt sikre betalingssystemet på nett og høy? kvalitet etter? salgtjeneste.

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott jakke

-

Perfekt passform (stor) og en veldig rask leveringstjeneste. Ta med regnet !!!!

Høyde = 173㎝, vekt = 60㎏, størrelse = m

-

Høyde = 173㎝, vekt = 60㎏ Størrelse = M Ermene er litt lengre og midjen er litt strammere. Jeg føler meg ikke trang når jeg sykler, men føler meg litt trang når jeg går av og står opp. (Hvis størrelsen er L, blir det litt ekstra rom, men ermene er for lange, for lange, og jeg er litt tapt.) Ved kjøpet var jeg bekymret for følgende skjerm, men det burde nok være den samme tingen, tre farger. Hvis det er mulig, vil det være lett å forstå om du kan endre skjermen.・ Assos frontrute S Sturmprinz Evo = lysrød ・ Assos Sturm Prinz Evo = rød, svart

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk