up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside flecha Bagger flecha

flecha Reisepakker ()

load

Typer av reiseposer for syklister

Å reise med syklene er en komplisert innsats. Imidlertid er det forskjellige sykkelvesker og vesker som er designet for å levere sykkelen din til destinasjonen med største sikkerhet. Generelt er det to hovedtyper av reiseposer for syklister som vi vil diskutere nedenfor. Ta en titt

Myke vesker

Som navnet antyder, er ryggsekker i myke vesker laget av fleksibelt stoffmateriale som har et halvstivt eksteriør med spesiell polstring og former for å holde sykkelen trygg inni. Disse posene er lettere enn harde vesker og er lettere å pakke takket være deres kompakte størrelse.
De fleste ryttere og syklister foretrekker å gå med designer skuldervesker, ettersom de lett kan flates når du pakker ut sykkelen. Myke vesker er rimelige og ideelle for reiser. En ulempe med myke vesker er at de krever ekstra forsiktighet i pakking for å sikre at sykkelen din ikke skades.

Vesker

Sykkelreisesekkene kommer også i harde tilfeller. De er bygd med et støpt eksteriør av plast med optimal innvendig forsterkning, slik at sykkelen din forblir beskyttet mot støt. Harde vesker er tyngre enn myke vesker, og de kommer vanligvis med innebygde hjul for enkel reise eller transport. Specialized , Castelli , Thule , XLC og Topeak er de ledende merkevarene som tilbyr forskjellige varianter av sykkelbag og girvesker .

clouse menu Lukk