`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Basil

Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load Double 53L

  • Basil Urban Load Double 53L
  • Basil Urban Load Double 53L
  • Basil Urban Load Double 53L
  • Basil Urban Load Double 53L
  • Basil Urban Load Double 53L
  • Basil Urban Load Double 53L
  • Basil Urban Load Double 53L
  • Basil Urban Load Double 53L
  • Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load Double 53L

Produktbeskrivelse Basil Urban Load Double 53L

Basil Urban Load er en moderne dobbeltveske designet for folk som vil glede seg over det pulserende bylivet. Dobbeltvesken har en stor kapasitet og en moderne design. Laget av polyester og vannavvisende presenning. Denne vesken holder eiendelene dine tørre under en regndusj. En sammenleggbar lukking er lagt til for å forhindre at regn kommer inn i sekken. Basil Urban Load er designet for å gjøre sykkelturen til supermarkedet, treningsstudioet eller vennene enda morsommere. Double Bag har et innhold på opptil 53 liter. De justerbare spennene lar deg tilpasse vesken til belastningen du trenger å bære. På grunn av Universal Bridge System er Double Bag kompatibel med et stort antall bakre stativer og også systemene som Racktime, i Rack og Carrymore. Refleksdetaljer på sidene bidrar til en bedre synlighet etter mørkets frembrudd. Fleksible sider lar posen bli mer kompakt når det ikke er noe innhold. På denne måten blir det mindre vanskelig å parkere sykkelen i en fullsatt sykkelskur. Basil Urban Load-kolleksjonen består av flere farger, basert på den siste fargeblokk-trenden. Det er en grønn og hvit versjon, en svart versjon og en svart med reflekterende prikkversjon. Er du nysgjerrig på å vite mer om andre farger? Ta en titt her.
Funksjoner:
De reflekterende detaljene garanterer bedre synlighet
Takket være Basil Universal Bridge System er dobbeltvesken også kompatibel med systemer som Racktime, i Rack og Carrymore
Dobbeltposen er laget av vannavstøtende materiale og takler en regndusj, men etter en hel dag med regn katter og hunder vil den ikke være helt tørr lenger
Størrelsen på dobbelbagen kan reduseres takket være de smidige sidene
Stengingen ved hjelp av justerbare spenner lar deg bære så mye av dine eiendeler som nødvendig
spesifikasjoner:
Mål: 41 cm x 18 cm x 46 cm (ekstern dimensjon)
Vekt: 1,6 kg
Dobbel eller enkelbag: Dobbel
Passer til: El-sykkel, bysykkel, bysykling
Aktivitet: Dagligvarer, rekreasjon, pendling
Dobbel eller enkelbag: Dobbel
Passer til: El-sykkel, bysykkel, bysykling
Aktivitet: Dagligvarer, rekreasjon, pendling
Materiale: presenning / polyester
System: Basil Universal Bridge System
Passer også til: Ikke anvendelig
Ekstra rom for: Ikke relevant
Lukkehovedrom: Spenner, vannavstøtende lukking
Laptop rom: Nei
Frontlomme (r): Nei
Håndtak: Nei
Bæreevne: 10 kg totalt, med maksimalt 5 kg per sekk


Hvis du ønsker å vite mer om Basil Urban Load Double 53L, eller andre produkter av merket Basil i Bagger kategorien hos bikeinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine sykkel aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Sykkelbaggasje kolleksjon som du kan velge sykkel produkter fra Basil, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Basil Urban Load Double 53L

Lys stilling
Kapasitet
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (6)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

I toppen!

-

Jeg lette lenge etter store, solide vesker som kunne ta imot alt arbeidsutstyret mitt (datamaskin, skjorter, veske ...) og av god kvalitet for ikke å ha noen ulempe i løpet av mine daglige 20 km. De er ideelle og prisen er mer enn rimelig med tanke på kvaliteten. I tillegg er det vanntette materialet perfekt. De reflekterende stripene er heller ikke ubetydelige, og fargen morsom og allsidig. Perfekt levering. Disse Basil-ryggsekkene fullfører oppdragene sine helt!

Romslige veske

-

Svært romslige, godt utformede pannier - lett festes til en ramme, vanntett materiale, gode spenneklips. Den grønne fargen er mer grå og mindre blå / grønn enn den ser ut på bildene, men er fortsatt ganske smakfull! Kom raskt og ble oppdatert på forsendelse hele tiden. Veldig god verdi for det som virker som solide, slitesterke vesker som skal vare en stund!

Flotte vesker, god service

-

Disse erstatter noen vesker som var mye brukt, og jeg er så glad for at jeg gikk etter et anerkjent merke som Basil. De er av god kvalitet og godt designet. Da jeg åpnet dem, så de litt mindre ut enn de nåværende posene mine, men etter å ha åpnet dem er de enorme! Det beste av alt er at de starter ut av plassen min takket være en gjennomtenkt form. Lett å komme inn i disse posene og lukke igjen med klippene, som er perfekt for å ta to barn til skolen hver dag på sykkelen. Den indre borrelås er litt lav, og for mitt spesielle rack er det en strekk å feste den til alt, men bare gjør den. Det ville være bra på den andre sykkelen min. Mens de ankom to dager utenfor leveringsvinduet, var prosessen jevn. Jeg fikk til og med et bilde av pakken min mens den ble sjekket inn i postnettverket!

Godt valg

-

Produktet av høy kvalitet, den doble bysykkelvesken, viste seg å være et godt valg. Komfortabel og romslig nok, den kan brukes til å sette din daglige shopping- eller forretningsbag. Liten forsinkelse i leveringstider, men den kan bli der gitt perioden.

Veldig bra

-

veldig høy og vakker, jeg anbefaler det

Godt produkt

-

Jeg er veldig fornøyd med disse posene. De er store. De er permanent montert på el-sykkelen min. Det er perfekt. 2 bemerkninger imidlertid: - Feste av sadelvesker er ikke veldig praktisk, men jeg kom dit likevel etter en viss refleksjonstid. - Jeg ble litt overrasket over ikke å motta noen e-post etter bestillingen min: verken å bekrefte mottakelse eller å følge fremdriften for levering som ofte er tilfelle på andre nettsteder online shopping.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk