`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Bell

Bell Sixer Mips 2019

Bell Sixer Mips 2019

  • Bell Sixer Mips 2019
  • Bell Sixer Mips 2019
  • Bell Sixer Mips 2019
  • Bell Sixer Mips 2019

Bell Sixer Mips 2019

Produktbeskrivelse Bell Sixer Mips 2019

Sketchy rock drops på ledig sandstein. Mach fart tunneler gjennom alpine skog. Plukker den glatte linjen blant glatte elvrotter. Ridning kan bety mange forskjellige ting. Vår toppen av linjesporet hjelm, Sixer, er designet for å håndtere alt.

Grensebryteren:

Det siste du vil tenke på midt i en lang backcountry ri er hjelmen din. Det skal være godt ventilert. Det skal beskytte hodet ditt. Og det skal passe så bra at du ikke vet det er der. Seseren tar til stien med vår integrerte MIPS-teknologi, noe som resulterer i en slankere, nærmere hodetilpasningen som kombinerer med vårt Float Fit-system og proprietær Sweat Guide for å sikre enestående komfort i en hjelm. Goggle kompatibilitet, komplett med stropp gripper på baksiden av hjelmen, justerbar visorhøyde, integrert kamera / lyskast og et fullt hardt skall rundt pakken. Vi har svettet hver eneste detalj på Sixer slik at ut på stien, er den eneste svette du trenger å bekymre deg for, din egen.

Egenskaper:

Total Ventiler: 26 Hjelm Ventiler, 4 Brow Ports

Ventilasjon: Dual Flow Ventilation Funksjoner Luftporter langs vinkelen for å gi ventilasjon og hjelpe defog beskyttelsesbriller

Overholdelse: Cpsc Sykkel

Mips: Mips® Utstyrte Mips Stativ for Multi Directional Impact Protection System, som er en ledende Slip Plane Technology Inside Hjelmen designet for å redusere rotasjonsstyrker som kan resultere av visse konsekvenser.

Konstruksjon:

Fusion i mold Polycarbonate Shell En prosess som foregår av Bell Bonds Hjelmets ytterskall til Eps Foam Liner for å skape en sterkere hjelm.

Progressiv lagring: Prosessprosessen En hjelmforing med variabel eps-skumdensitet for bedre å håndtere overføringen av energier etter noen innvirkning

Exposed Polycarbonate Roll Cage

Visor: 4 Posisjonsjusterbar visor: Ingen slipdesign tillater flyvejusteringer, slik at rytterne kan plassere visir i ønsket vinkel med en enkel slæbebrytende opp eller ned

Fit System: Float Fit Race En tilstand av kunsten lettviktsystem med sømløs integrering med mips, en lett å dreie dial, bredvidde vertikaljustering og polstret bredde justerbare vugger

Retensjonssystem: No Twist Tri Glides: Quick Adjust Fasteners som hjelper holde stroppene flatt og riktig plassert

Interiør: Svette Guide Pad Design trekker fuktighet bort fra nettleseren og bort fra briller

X Static Padding Quick Drying Materialer, Vevet med ekte sølvfibre, hindrer vekst av lukt som forårsaker bakterier og svamp

spesifikasjoner:

Vekt: 410 gram


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Velkommen til våre Bell Sixer Mips 2019 spesialtilbud! Tenk på bikeinn når du ønsker å fornye dine sykkel materialer. bikeinn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som Bell så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Beskyttelse.

Spesifikasjoner Bell Sixer Mips 2019

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk