up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Black Friday

Denne Black Friday 2021 på Bikeinn kommer til å bli legendarisk.

Begynn å gjøre deg klar for Black Friday 2021 i Bikeinn butikk , holder vi en feiring av de mest kjente tilbudene i verden med de beste rabattene, slik at du kan forutse julehandelen. Oppdag det beste Black Friday -sykkelsalget og få alt du trenger til sykkelen din.

Når du er hjemme, kan du se deg rundt i butikken vår slik at du kan velge mellom et stort utvalg Black Friday -tilbud for sykler og de beste merkene hvis styrke og holdbarhet er garantert.

Hva er Black Friday?

Black Friday er kjent som dagen da tusenvis av butikker og butikker i mange land rundt om i verden (opprinnelig USA) senker prisene slik at millioner av kunder kan kjøpe alt de vil ha til utrolige priser og bli klar for jul med flotte gaver. Vet du hva du vil kjøpe denne Black Friday? Finn i Bikeinn alt du trenger!

Når er Black Friday?

Neste Black Friday finner sted den 26. november. Denne flotte dagen finner sted hvert år en dag etter Amerikas Thanksgiving, og på Bikeinn forlenger vi den til Cyber ​​Monday , og det begynner fra fredag ​​19. november.

Dra fordel av Black Friday sine superrabatter på vårt store utvalg av produkter som vi har forberedt på Bikeinn slik at du unner deg trangen til å kjøpe det du trenger mest for å fullføre og nå målene dine i din favorittsport.

Dra fordel av de utrolige Black Friday -tilbudene og gjør deg klar til jul, kjøp partner, barn, niese eller nevø, foreldre eller venner hva de vil, kanskje for å hjelpe dem med å nå målene sine.

Black Friday´s historie

Det er flere teorier som beskriver den sanne opprinnelsen til Black Friday. En av dem sier at uttrykket Black Friday først ble brukt 24. september 1869, på grunn av den økonomiske kollapsen forårsaket av Jay Gould og Jim Fisk, som konkurs hundrevis av selskaper på Wall Street .Et århundre senere blokkerte innbyggerne i byen Philadelphia trafikken med feriehandel etter Thanksgiving, med begrepet som refererte til kaoset i byen. Dette er historien som kanskje mest ligner den nåværende ånden til Black Friday. New York Times opprettet begrepet i 1975 for å beskrive det samme scenariet forårsaket av salget i New York etter Thanksgiving.

Så det er ingen eksakt dato for da Black Friday først begynte, men tradisjonen har fortsatt i mer enn 50 år i USA, og mange land rundt om i verden har også vedtatt datoen for å tiltrekke seg kunder og øke salg. I Spania var det Apple som først startet dette salget tilbake i 2010, men siden 2012 har også hundrevis av fysiske og virtuelle butikker blitt med på denne feiringen. I deltar vi på denne feiringen med mange fantastiske tilbud.

Cyber Monday 2021

Ifølge legenden kan det ikke være en god Black Friday uten en Cyber ​​Monday. Og hvis du ikke syntes en hel uke var nok, kommer Cyber ​​Monday også med sine fantastiske rabatter, bare i tilfelle du må gjøre opp for tapt tid. Opprinnelsen til Cyber ​​Monday går tilbake til 2005 i USA da virtuelle butikker eller netthandler ønsket å øke internettsalget med sjokkerende rabatter. Cyber ​​Monday 2021 arrangeres 29. november, slik at du kan navigere til og finne de beste tilbudene.

clouse menu Lukk