`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Blackburn

Blackburn Wayside Multi Tool

Blackburn Wayside Multi Tool

  • Blackburn Wayside Multi Tool
  • Blackburn Wayside Multi Tool
  • Blackburn Wayside Multi Tool

Blackburn Wayside Multi Tool

Produktbeskrivelse Blackburn Wayside Multi Tool

Husk at tiden på stien når bremsehendelen rekkevidde gikk ut av klask? Dessverre multiverktøy kunne komme seg ut av sin egen måte å skru justeringsskruen. Denne multi verktøyet endrer alt dette.

spesifikasjoner:

Individuelle Nycklar De vanligste unbrakonøkler smekk på og av verktøyet og kan brukes individuelt for å kunne lett komme og riktig dreiemoment noen skruehodet. Alle tastene har en ball end.

Optimalisert Tools Utvalget, lengde og plassering av hvert verktøy har blitt nøye tenkt ut slik at du har det riktige verktøyet og kan lett bruke den.

Spesifikasjoner:

19 funksjoner

Vekt 200grams / £ 0,44


Hos bikeinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets sykkel produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Blackburn Wayside Multi Tool? Du er heldig siden bikeinn i Klokker katalogen og Verktøy kategorien tilbyr vi andre sykkel produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Multiverktøy

-

Et godt verktøy og tilstrekkelig på sykkelen

Wayside multi verktøy

-

har nettopp fått det i en uke siden, første inntrykk er at den er veldig godt bygget, og de flyttbare allnøkkelene er det som solgte meg. elsker funksjonaliteten til dette verktøyet. den har alt jeg trenger for å komme ut og vekk fra alt. Kjedeverktøyet er veldig godt gjennomtenkt, og selv om jeg ikke har brukt det ennå, er det langt bedre enn det jeg hadde på mitt tidligere multitool. gi det 5 selv om det er litt tyngre enn mitt tidligere multitool, for å være rettferdig, selv om det har flere funksjoner. vil oppdatere, når jeg har hatt det en stund og hatt en sjanse til å bruke den i feltet.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk