`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Bluegrass

Bluegrass Superbold

  • Bluegrass Superbold
  • Bluegrass Superbold

Bluegrass Superbold

Produktbeskrivelse Bluegrass Superbold

Den minimalistiske designen av Super Fet betyr ikke det har noen færre av de uunnværlige funksjoner som trengs for ekstrem ytelse. Fra sin solid ABS skallet til sin Gravity bakhodet Lock occipital retention system som kan justeres med en hånd.


Ikke glemme sin interne ventilasjon nettverk, er Super Fet et rent konsentrat av effektivitet som etterlater deg fri til å konsentrere seg om å mestre mer variert og krevende triks under de best mulige forhold.


Et annet stort pluss, de tre shell størrelser, hver med et bredt justeringsområde, mener det passer for alle fra unge ryttere til voksne. S starter på 51cm hode størrelse, justerer L opp til 62cm for 'bigheads'!Funksjoner:


KONSTRUKSJON: EPS INTELLIGENT FUSION / Ulike tettheter av materialet avhengig av egenskapene til hver modell.

ABS POLYMER YTRE SHELL / Ett stykke termo konstruksjon. Solid og god slitestyrke.

STØRRELSE JUSTERING: VEKT occipital LOCK ADVANCED / lettere med bredere kontaktflate, trykket fordeles på en homogen måte.

Tropper: ANTI PRESS spenne / Designet for å unngå klemming, selv når de brukes klønete.

KOMFORT: FULLT UTTAGBARE indre polstringen / Anti allergi stoff. Hånd vaskes.Spesifikasjoner:


Vekt: 510 gr


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Hos sykkel butikken, bikeinn, kan du finne forskjellige størrelser av Bluegrass Superbold og en variasjon av ulike farger. I tillegg kan du fullføre din bestilling med produkter relatert med Bluegrass Superbold som kategorien Beskyttelse fra vår nett sykkel butikk. Les våre eksperters veiledingsguide om sykkel utstyr, i tillegg til Bluegrass Superbold omtalene.

Spesifikasjoner Bluegrass Superbold

Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk