`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Brooks england

Brooks england B 66 S Women

  • Brooks england B 66 S Women
  • Brooks england B 66 S Women

Brooks England B 66 S Women

Produktbeskrivelse Brooks england B 66 S Women

The B66 og B66 S er blant Brooks mest elsket produkter, har vært på markedet siden 1927. klassisk sprang med doble skinner for overlegen komfort, B66 og B66 S er den ideelle alle rounders for daglig by eller touring bruk i en ganske oppreist holdning. De er mest hensiktsmessig for syklister som satte sine styret høyere enn sine saler. Generelt, jo mer oppreist ridning holdning, bredere og mer tungt sprang, salen du bør velge.Spesifikasjoner:


Lengde: 240mm.

Bredde: 205mm.

Høyde: 102mm.

Vekt: 1020g.


Tenker du på og kjøpe Brooks england B 66 S Women? Dette er en av stjerneproduktene hos bikeinn, nett sykkel butikken. Prisen er 108.99 $, begrenset tid! Hos bikeinn kan du dra nytte av de største fordelene og finne produkter fra Brooks england til den beste prisen. Alle våre sykkel produkter har en kvalitetsgaranti fra produsent.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Komfort

-

Hei, lider mye hemorroider og mye VTC, spesielt på veien, jeg leter etter en sadel som gjør at jeg ikke får for mye smerte. Jeg så sadel B 66 S, ville det være aktuelt for denne typen problem? Som det er en motorsykkel, ser jeg etter en sadel bred nok. Vennlig hilsen. Vidal Catherine

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk