`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Brooks england

Brooks england B 66

  • Brooks england B 66
  • Brooks england B 66

Brooks England B 66

Produktbeskrivelse Brooks england B 66

The B66 og B66 S er blant Brooks mest elsket produkter, har vært på markedet siden 1927. klassisk sprang med doble skinner for overlegen komfort, B66 og B66 S er den ideelle alle rounders for daglig by eller touring bruk i en ganske oppreist holdning. De er mest hensiktsmessig for syklister som satte sine styret høyere enn sine saler. Generelt, jo mer oppreist ridning holdning, bredere og mer tungt sprang, salen du bør velge.Spesifikasjoner:


Lengde: 260mm.

Bredde: 205mm.

Høyde: 101mm.

Vekt: 1050g.


Elsker du sykkel? Få din Brooks england B 66 og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Brooks england gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Sykkeldeler for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive sykkel modellene mulig har de fleste av våre Seter artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Brooks b66-sal

-

Leveres på lovet dato og produktet var nøyaktig som beskrevet. Definitivt vil være en gjenta kunde

Stor saddle og god service

-

Bestilt min Brooks B66 fra Bike Inn siden de hadde den beste prisen hvor som helst! Raskt sendt til Canada uten avgifter eller tilleggsavgift. Selv med frakt var de lavest priset. Sadlen er perfekt og gir en fin touch til min 1942 CCM Rambler som jeg restaurerte!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk