`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Brooks england

Brooks england B 67

  • Brooks england B 67
  • Brooks england B 67

Brooks England B 67

Produktbeskrivelse Brooks england B 67

The B67 og B67 S er moderne versjoner av B66 modeller, først omtalt i 1927-katalogen. Klassisk sprang for suveren komfort, B67 og B67 S har enkeltskinner for feste til moderne mikro justere sete pilarer.Spesifikasjoner:


Lengde: 260mm.

Bredde: 205mm.

Høyde: 73mm.

Vekt: 850 g.


Kjøp din Brooks england B 67 til den laveste prisen! I vår nettbutikk for sykkel, bikeinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Sykkeldeler til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Brooks england B 67. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår sykkel katalog til forbløffende rabatterte priser!

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Enestående kvalitet

-

Alle i sykkelverdenen kjenner til kvaliteten, historien og tradisjonen som står bak et Brooks-produkt. Dette er første gang jeg setter i gang en Brooks-sal. B67. Wow oppmerksomhet på detaljer er fantastisk. Selv emballasjen er av høy kvalitet og kan resirkuleres. Aromaen av garvet engelsk lær når du åpner esken er så luksuriøs. De inkluderer en skiftenøkkel og pleieinstruksjoner. Hvis jeg finner den beste prisen på Bikeinn, har jeg råd til denne spesielle oppgraderingen. Salen min reiste halvveis rundt om i verden og kom til meg på veldig rimelig tid og i perfekt stand.

God kvalitet

-

Brooks-salen passer virkelig med meg og sykkelen min.

Kvalitet

-

En kvalitetssadel som er veldig behagelig og passer perfekt til cruiser-sykkelen min. Sterkt anbefalt.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk