`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Brooks england

Brooks england B17 Imperial

  • Brooks england B17 Imperial
  • Brooks england B17 Imperial

Brooks England B17 Imperial

Produktbeskrivelse Brooks england B17 Imperial

B17 Imperial har den sentrale kuttet ut, først designet av BROOKS over 100 år siden. Den "registrert cutting", som kan leses i 1890 katalogen, er "en sikker forebyggende for alle perineal press".Spesifikasjoner:


Lengde: 275 mm.

Bredde: 175mm.

Høyde: 65mm.

Vekt: 530 g.


Velkommen til vår Brooks england B17 Imperial spesiell avtale. Hos bikeinn, kan ikke bare forbrukerne finne den beste prisen for sitt sykkel utstyr, men også ekspertinformasjon om sykkel produktene de ønsker å kjøpe. Produktprisene er oppdaterte og alle nødvendige filtre er tilgjengelige, slik at du kan sammenligne lignende produkter fra kjente kategorier som Seter head-to-head.

Kundeomtaler og spørsmål (20)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Jeg fikk setet i utmerket stand.

-

Jeg fikk setet i utmerket stand, det er akkurat det jeg ba om og med den beste prisen på internett. Forsendelsen tok nesten to måneder, men den forstås av avstanden og COVID-19-pandemien.

Ypperlig kvalitet

-

Som alltid med Brooks forventer du kvalitet, pålitelighet og komfort. Du har alt i denne varen.

Be om

-

Dette produktet var veldig tilfredsstillende, da det var mer enn prisen. Da jeg kjøpte den i Japan, tok det omtrent en måned å ankomme. Jeg tror det hadde vært hyggelig å vite det på forhånd.

Viktig poeng

-

Dette produktet er mer enn tilfredsstillende i kvalitet fordi det er mer enn prisen. Jeg er glad jeg kjøpte den her. Hvis du kjøper den i Japan, vil det ta litt tid å ankomme i januar. Jeg håper du forstår det.

Brooks b17

-

Stor rask levering og sporing fra OS i disse tider. 100% tilfredshet

Fantastisk sal, spesielt hvis du zwift

-

Jeg har nå 2 av disse salene, jeg kjøpte en til grussykkelen min og elsket den så mye at jeg fikk en til reaktoren min.

Legitim! problemfri ankomst.

-

Første gang du prøvde dette nettstedet, og det fungerte bra. Levering via DHL var rimelig og ankom Filippinene selv under pandemien. Skal installere salen. Jeg håper at det også vil gi meg en behagelig tur som andre vurderinger hevder.

Brooks b17 smal imperial

-

God service og rask frakt. Definitivt vil anbefale nettet!

Kommer fortsatt dit. kvalitet.

-

Det er ingen to måter å si dette på, men når du først får denne salen, er det veldig vanskelig. Gjorde min første tur på den i dag, og jeg kan absolutt kjenne mine ben. Jeg forventet dette. Kvaliteten er uten sidestykke. Så lenge jeg fortsetter å mate skinnet, vil det være klart for min 5000 kilometer lange reise rundt kysten av Storbritannia.

Brooks england b17 imperial

-

Ved første kontakt med salen fikk jeg inntrykk av at det er veldig vanskelig, men etter tjue minutters kjøring glemte jeg salen helt. Alt andre skriver om denne salen er sant - jeg vil absolutt anbefale det! salen er verdt hver zloty jeg betalte for det: D

Burde ha kjøpt for ett år siden

-

Bare tidlige dager ennå og trenger å legge inn noen få mil, men det har vært en merkbar forskjell fra tidligere dyre saler, og jeg gleder meg nå til å ri i stedet for de forventede rumpesmerter jeg pleide å få

Brooks sadel b17

-

Originalt produkt, utmerket !!! Nå er det bare å glede seg !!!

Utmerket produkt

-

Brooks er en garanti for gode sykkelseter, og dette var intet unntak

Så langt så bra

-

Kjøpte den for turneringssykkelen min. Likevel å gjøre noen solide mil med det, men ingenting negativt å si så langt.

Bikeinn har aldri skuffet på ...

-

service og levering. Brooks Saddles er den beste løsningen for langdistanse sykling. Internasjonale kjøp er alltid utfordrende for Sør-Afrika, men BikeInn har spikret det og jeg har alltid mottatt mine varer, god jobb !!

Brooks keiserlige .. beste sadel jeg har brukt ..

-

Fra Ontario Canada .. Brukt alt i fjor på min motorsykel. Likte det så mye jeg selv satte en på min mountainbike .. :)

Den beste suksessen i verden og den beste prisen

-

På samme måte som i den offisielle siden av bekker og med den beste prisen i markedet, var leveransen litt treg, men det er forståelig med avstanden, men det var det beste kjøpet som eh gjorde i måneder

Den beste suksessen i verden

-

Leveringen av produktet var litt treg, men det er forståelig av avstanden, men ellers var alt annet perfekt og jeg anbefaler mye å kjøpe i Bike inn og alle sine butikker

Jeg anbefaler!

-

Rask levering! God service! BROOKS trenger ikke reklame. Alt på høyeste nivå! Takk!

Utmerket sete

-

Jeg elsker dette setet. Jeg kjøpte den for touring. Min BikeInn erfaring fra Alaska (USA) var veldig positiv. Det tar ekstra tid, men for meg var det verdt.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk