`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Brooks england

Brooks england B17 Imperial

  • Brooks england B17 Imperial
  • Brooks england B17 Imperial

Brooks England B17 Imperial

Produktbeskrivelse Brooks england B17 Imperial

B17 Imperial har den sentrale kuttet ut, først designet av BROOKS over 100 år siden. Den "registrert cutting", som kan leses i 1890 katalogen, er "en sikker forebyggende for alle perineal press".Spesifikasjoner:


Lengde: 275 mm.

Bredde: 175mm.

Høyde: 65mm.

Vekt: 530 g.


Hvis du ønsker å vite mer om Brooks england B17 Imperial, eller andre produkter av merket Brooks england i Sykkeldeler kategorien hos bikeinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine sykkel aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Seter kolleksjon som du kan velge sykkel produkter fra Brooks england, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Brooks england B17 Imperial

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (42)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Stor følelse av luksus

-

Det jet-svart skinnende skinnet er det kuleste. Jeg gleder meg til å komme inn og montere rumpa.

Levering av sal

-

Salen ankom innen den tildelte tidsskalaen. Bare tiden vil vise om det fungerer, men den nåværende Brooks-salen min er veldig bra. Komfortabel ut av esken. Imperial B17 gir forhåpentligvis den samme, eller enda bedre kjørekomfort.

B17 keiserlig

-

Varen mottatt i god orden. Gleder meg til å prøve det

Brooks-sal

-

Flott levering og perfekt fin sal .. kjøper igjen i bikeinn

Det tidløse alternativet for bærekraftig luksus.

-

For de som leter etter et sete som overgår funksjonell status, er Brooks England alternativet. I tillegg til å tilby en ergonomisk sal som over tid blir unik for rytterens kropp; Brooks B17 Imperial er laget av vegetabilsk lær med den nå ikoniske tidløse designen som skiller Brooks fra hverandre. Et stykke som får enhver sykkel til å se bra ut: behagelig, stilig og iøynefallende.

Vakker kvalitet

-

Ankom dagen forventet, i perfekt stand i en herlig boks. Det vil ta litt innbrudd, men det er å forvente. Håndverket og kvaliteten er åpenbar .. og den er ikke laget i Kina.

Brooks b17 imperial

-

Setet er både bra og behagelig

Anmeldelse

-

Som alltid med Brooks forventer du kvalitet, pålitelighet og komfort.

Anmeldelse

-

Fikk det utmerket ... bra i tide ... original

B17 skåret sal

-

Stor kjøp, takk

Keiserlige bekker

-

Som alltid, alt perfekt fra Bikeinn. Produktet i dette tilfellet er Brooks, som er en perle. Fornøyd? Jeg gir det 10 stjerner!

Brooks b17

-

Dette erstattet en Brooks 15 som jeg har brukt i 43 år med sykling, den er mer som en gammel venn enn en sal.

Flott levering

-

Flott leveringstid under pandemien. Perfekt sal!

Anbefale

-

Anbefale

Jeg fikk setet i utmerket stand.

-

Jeg fikk setet i utmerket stand, det er akkurat det jeg ba om og med den beste prisen på internett. Forsendelsen tok nesten to måneder, men den forstås av avstanden og COVID-19-pandemien.

Ypperlig kvalitet

-

Som alltid med Brooks forventer du kvalitet, pålitelighet og komfort. Du har alt i denne varen.

Be om

-

Dette produktet var veldig tilfredsstillende, da det var mer enn prisen. Da jeg kjøpte den i Japan, tok det omtrent en måned å ankomme. Jeg tror det hadde vært hyggelig å vite det på forhånd.

Viktig poeng

-

Dette produktet er mer enn tilfredsstillende i kvalitet fordi det er mer enn prisen. Jeg er glad jeg kjøpte den her. Hvis du kjøper den i Japan, vil det ta litt tid å ankomme i januar. Jeg håper du forstår det.

Sal for å prøve

-

fin sal, fikk den akkurat i går. Større enn aksjesadel på sykkelen min. Ser veldig behagelig å sitte og ri på fordi den er bred. Har ennå ikke prøvd dette Forventet ikke å bli levert så tidlig. Flott. Takk!

Brooks b17

-

Stor rask levering og sporing fra OS i disse tider. 100% tilfredshet

Fantastisk sal, spesielt hvis du zwift

-

Jeg har nå 2 av disse salene, jeg kjøpte en til grussykkelen min og elsket den så mye at jeg fikk en til reaktoren min.

Legitim! problemfri ankomst.

-

Første gang du prøvde dette nettstedet, og det fungerte bra. Levering via DHL var rimelig og ankom Filippinene selv under pandemien. Skal installere salen. Jeg håper at det også vil gi meg en behagelig tur som andre vurderinger hevder.

Anmeldelse

-

Veldig bra sal

Har ikke brukt enda

-

Levering tok en måned å nå meg, men forståelig på grunn av covid. Sadelen ser bra ut, men har ennå ikke testet den. ✌️

Brooks b17 smal imperial

-

God service og rask frakt. Definitivt vil anbefale nettet!

Kommer fortsatt dit. kvalitet.

-

Det er ingen to måter å si dette på, men når du først får denne salen, er det veldig vanskelig. Gjorde min første tur på den i dag, og jeg kan absolutt kjenne mine ben. Jeg forventet dette. Kvaliteten er uten sidestykke. Så lenge jeg fortsetter å mate skinnet, vil det være klart for min 5000 kilometer lange reise rundt kysten av Storbritannia.

Brooks england b17 imperial

-

Ved første kontakt med salen fikk jeg inntrykk av at det er veldig vanskelig, men etter tjue minutters kjøring glemte jeg salen helt. Alt andre skriver om denne salen er sant - jeg vil absolutt anbefale det! salen er verdt hver zloty jeg betalte for det: D

Burde ha kjøpt for ett år siden

-

Bare tidlige dager ennå og trenger å legge inn noen få mil, men det har vært en merkbar forskjell fra tidligere dyre saler, og jeg gleder meg nå til å ri i stedet for de forventede rumpesmerter jeg pleide å få

Brooks sadel b17

-

Originalt produkt, utmerket !!! Nå er det bare å glede seg !!!

Utmerket produkt

-

Brooks er en garanti for gode sykkelseter, og dette var intet unntak

Så langt så bra

-

Kjøpte den for turneringssykkelen min. Likevel å gjøre noen solide mil med det, men ingenting negativt å si så langt.

Bikeinn har aldri skuffet på ...

-

service og levering. Brooks Saddles er den beste løsningen for langdistanse sykling. Internasjonale kjøp er alltid utfordrende for Sør-Afrika, men BikeInn har spikret det og jeg har alltid mottatt mine varer, god jobb !!

Brooks keiserlige .. beste sadel jeg har brukt ..

-

Fra Ontario Canada .. Brukt alt i fjor på min motorsykel. Likte det så mye jeg selv satte en på min mountainbike .. :)

Flott versjon av brooks-salen

-

Jeg har mye syklingstur og har prøvd Brooks-sadler i fortiden, men fant dem ikke komfortable. Den gode prisen på BikeINN fikk meg til å prøve igjen og Brooks Imperial er den rette for meg. Stor sadel, jeg red et par timer på det rett ut av esken, og det har blitt mer behagelig med hver tur. Anbefalt.

Den beste suksessen i verden og den beste prisen

-

På samme måte som i den offisielle siden av bekker og med den beste prisen i markedet, var leveransen litt treg, men det er forståelig med avstanden, men det var det beste kjøpet som eh gjorde i måneder

Den beste suksessen i verden

-

Leveringen av produktet var litt treg, men det er forståelig av avstanden, men ellers var alt annet perfekt og jeg anbefaler mye å kjøpe i Bike inn og alle sine butikker

Flott sete!

-

Denne sadlen er mer enn behagelig. Det er behagelig ut av boksen, men blir bare bedre etter hvert som tiden går. Absolutt elsker det. Ser bra ut og huden ser bedre ut som den har på seg.

Jeg anbefaler!

-

Rask levering! God service! BROOKS trenger ikke reklame. Alt på høyeste nivå! Takk!

Utmerket sete

-

Jeg elsker dette setet. Jeg kjøpte den for touring. Min BikeInn erfaring fra Alaska (USA) var veldig positiv. Det tar ekstra tid, men for meg var det verdt.

Utmerket selger og sal !!

-

Bikeinn overgikk mine forventninger i en selger. Salen ble levert svært raskt og bare altfor en stund å komme meg på grunn av USPS. Salen er vakker og prisen var perfekt. Jeg vil gjerne bruke Bikeinn igjen og anbefale selger til andre syklister!

Godt kjøp

-

God kjøpe rask levering i korte veldig fornøyd. Filippo

Nice sal, bekker

-

Vakker sal! Jeg har bare sette ca 20 miles på den siden som mottar det tre dager siden, og synes det er behagelig selv før det hadde tid til å "break in". Shipping tid virket lang, men var `som promised', og kom fra Europa.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk