`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Brooks england

Brooks england B17 S Imperial Woman

  • Brooks england B17 S Imperial Woman
  • Brooks england B17 S Imperial Woman

Brooks England B17 S Imperial Woman

Produktbeskrivelse Brooks england B17 S Imperial Woman

B17 S Imperial er damene versjon av B17 Imperial og har den sentrale kuttet ut, først designet av BROOKS over 100 år siden. Den "registrert cutting", som kan leses i 1890 katalogen, er "en sikker forebyggende for alle perineal press".Spesifikasjon:


Lengde: 242mm.

Bredde: 176mm.

Høyde: 58mm.

Vekt: 460g.


Kjøp dine favoritt Sykkeldeler modeller og nyt sykkel. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av Brooks england B17 S Imperial Woman. Hvis du er i tvil om å kjøpe Brooks england B17 S Imperial Woman, ta kontakt med vårt team av fagfolk i sykkel via telefon eller e-post.

Spesifikasjoner Brooks england B17 S Imperial Woman

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (10)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Brooks england b17 s imperial woman

-

Mottok varen i tide. Salens kvalitet er ubestridelig.

Kom raskt!

-

Ankom Singapore om 10 dager fra Nederland i perfekt stand! Takk skal du ha!

Brooks imperial short

-

Sete kom i Brooks-esken, men kunne ha brukt en annen boks for å beskytte den da plastposen ble revet og boksen skadet. Heldigvis var det ingen skader på setet, men du kunne se det gjennom vesken. Sitte følte meg veldig fin ut av esken og etter å ha satt opp passformen følte jeg meg fin. Bare 20 mil på det så langt, men jeg føler at det kommer til å bli bra etter innbrudd.

Utrolig sal

-

Mottok salen min veldig raskt. En veldig enkel kjøpsprosess. Veldig fornøyd med det da det føles så behagelig. Ser frem til mange mil med komfort.

Flott sal

-

Jeg brukte salen på en sykkeltur på 35 mil rett ut av boksen. Det var ganske behagelig. Jeg har ridd den over 135 mil den siste uken, og det virker mer behagelig hver dag. Så glad jeg kjøpte denne salen.

Den beste selgeren

-

Veldig rask frakt / Nøyaktig som annonsert / Godt og vakkert produkt. Takk skal du ha.

Saddle brooks

-

Produkt og perfekt forsendelse av 10.

Vakkert!

-

Saddle kom perfekt, pisket og testet og ser bra ut. For å bli revurdert etter en lengre reisetid, men å være i skinn og derfor jo mer du bruker og jo mer det tar riktig anatomisk form, tror jeg jeg ikke har problemer. Muligheten for å utvide produktgarantien til 10 år ved å registrere den på produsentens nettsted er interessant. fornøyd

Brooks sadel

-

Mottatt i perfekt stand. Sadel ser stor og føles behagelig. Elsker det!

Brooks sal

-

Brooks sal kom i utmerket tilstand. God service.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk