`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Brooks england

Brooks england B17 S Imperial Women

  • Brooks england B17 S Imperial Women
  • Brooks england B17 S Imperial Women

Brooks England B17 S Imperial Women

Produktbeskrivelse Brooks england B17 S Imperial Women

B17 S Imperial er damene versjon av B17 Imperial og har den sentrale kuttet ut, først designet av BROOKS over 100 år siden. Den "registrert cutting", som kan leses i 1890 katalogen, er "en sikker forebyggende for alle perineal press".Spesifikasjon:


Lengde: 242mm.

Bredde: 176mm.

Høyde: 58mm.

Vekt: 460g.


Brooks england B17 S Imperial Women er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos bikeinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, Brooks england B17 S Imperial Women har den offensielle garanten av merket Brooks england. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Sykkeldeler katalog og Seter kategori.

Kundeomtaler og spørsmål (8)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Brooks imperial short

-

Sete kom i Brooks-esken, men kunne ha brukt en annen boks for å beskytte den da plastposen ble revet og boksen skadet. Heldigvis var det ingen skader på setet, men du kunne se det gjennom vesken. Sitte følte meg veldig fin ut av esken og etter å ha satt opp passformen følte jeg meg fin. Bare 20 mil på det så langt, men jeg føler at det kommer til å bli bra etter innbrudd.

Utrolig sal

-

Mottok salen min veldig raskt. En veldig enkel kjøpsprosess. Veldig fornøyd med det da det føles så behagelig. Ser frem til mange mil med komfort.

Flott sal

-

Jeg brukte salen på en sykkeltur på 35 mil rett ut av boksen. Det var ganske behagelig. Jeg har ridd den over 135 mil den siste uken, og det virker mer behagelig hver dag. Så glad jeg kjøpte denne salen.

Den beste selgeren

-

Veldig rask frakt / Nøyaktig som annonsert / Godt og vakkert produkt. Takk skal du ha.

Saddle brooks

-

Produkt og perfekt forsendelse av 10.

Vakkert!

-

Saddle kom perfekt, pisket og testet og ser bra ut. For å bli revurdert etter en lengre reisetid, men å være i skinn og derfor jo mer du bruker og jo mer det tar riktig anatomisk form, tror jeg jeg ikke har problemer. Muligheten for å utvide produktgarantien til 10 år ved å registrere den på produsentens nettsted er interessant. fornøyd

Brooks sadel

-

Mottatt i perfekt stand. Sadel ser stor og føles behagelig. Elsker det!

Brooks sal

-

Brooks sal kom i utmerket tilstand. God service.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk