`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Brooks england

Brooks england Flyer

  • Brooks england Flyer
  • Brooks england Flyer

Brooks England Flyer

Produktbeskrivelse Brooks england Flyer

Den Flyer og dens damene modell Flyer S er klassisk fjærende saler for lang avstand trekking og touring. Det er direkte ned fra B66 Champion, først omtalt i 1927-katalogen. Deler samme skinn topper av B17-modeller, de kombinerer komfort av disse populære modeller med ekstra fjæring gitt av to bakre fjærer. Begge er tilgjengelig med stålrør nagler eller med hånd hamret kobbernagler under navnene Flyer Spesial og Flyer S Special.Spesifikasjoner:


Lengde: 275 mm.

Bredde: 175mm.

Høyde: 87mm.

Vekt: 860g.


Oppdag Brooks england Flyer på lager og til best pris. Besøk bikeinn, din nettbutikk med sykkel utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Brooks england Flyer nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Kundeomtaler og spørsmål (7)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Bonne kvalite, komfortabel

-

Bonne kvalite, komfortable apres quelques 100 km.

Brooks england flyer

-

best av alt

Harika

-

Hiç bir sorun yaşamadan teslim aldım.Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Ürünün kalitesini anlatmaya gerek yok sanırım.

Fyi

-

Boksen så dykket ut og "brukt", overfor den andre boksen fra bestillingen min (Flyer). Uansett, men salen har en liten fargeforskjell bak, dette ved å åpne og lukke boksen regelmessig ved å bruke (litt gnir mot skinnet). Det gir meg inntrykk av at denne artikkelen har vært en "showroom" -modell, noe som normalt ikke er tilfelle for deg. Min vurdering skal ikke vises som en anmeldelse. Jeg vil bare gi deg beskjed, og ikke gjør en idrett med å få noe i retur eller returnere salen. Jeg kan sende bilder til deg på mail hvis mitt inntrykk ikke er tydelig beskrevet. Min andre sal er topp, og jeg vil gjøre en toppanmeldelse, som du absolutt kan legge ut.

Kvalitets bekker

-

En Brooks-sal er alltid komfort, stil, produksjonskvalitet ... Flyeren oppfyller alle disse spekulative. Veldig behagelig Sammen med den perfekte B17 for enhver syklist.

Verdt hver krone

-

Komfortabel rett utenfor flaggermus og hyggelig på lang tur. Det eneste settet på denne sadlen er vekten, men hvem bryr seg? Dette er et flott produkt.

Tilfredshet gjorde

-

Postordre fra utlandet Det var angst for første gang, men e-post i samsvar med fremdriften ankom, var veldig lettet. Takk til dere, vi var i stand til å sette i billig hånden ønsket vare. Også jeg ønsker å bruke.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk