up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Brooks england

Brooks england Kvinnesadel B17 S Imperial

plus
  • Play videoBrooks england Kvinnesadel B17 S Imperial
  • Brooks england Kvinnesadel B17 S Imperial

Brooks England Kvinnesadel B17 S Imperial

Produktbeskrivelse Brooks england Kvinnesadel B17 S Imperial

B17 S Imperial er damene versjon av B17 Imperial og har den sentrale kuttet ut, først designet av BROOKS over 100 år siden. Den "registrert cutting", som kan leses i 1890 katalogen, er "en sikker forebyggende for alle perineal press".Spesifikasjon:


Lengde: 242mm.

Bredde: 176mm.

Høyde: 58mm.

Vekt: 460g.


Brooks england Kvinnesadel B17 S Imperial er det perfekte produktet for å nå dine sykkel mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Seter produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Sykkeldeler produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på bikeinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Brooks england som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Brooks england Kvinnesadel B17 S Imperial

Farge
Skjønn
Anbefalt bruk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Veldig komfortabel!

-

Kjapp levering! Veldig behagelig og vakkert. Det ideelle stykket som manglet for å gjøre elsykkelen min enda mer spesiell og unik! Jeg håper å kjøre mange km med denne nye salen.

Veldig bra.

-

Det var jevnt fra frakt til levering. Produktet er også veldig bra. Jeg kommer til å bruke den igjen

Vondt så vondt

-

ser flott ut, og har en utrolig kvalitet (pakke også), og jeg vet at det vil være den beste mest komfortable salen i fremtiden, men akkurat nå er det en tortur ...

Favoritt sal

-

Hendene ned min favoritt sykkelsadel.

Brooks imperial short

-

Sete kom i Brooks-esken, men kunne ha brukt en annen boks for å beskytte den da plastposen ble revet og boksen skadet. Heldigvis var det ingen skader på setet, men du kunne se det gjennom vesken. Sitte følte meg veldig fin ut av esken og etter å ha satt opp passformen følte jeg meg fin. Bare 20 mil på det så langt, men jeg føler at det kommer til å bli bra etter innbrudd.

Flott sal

-

Jeg brukte salen på en sykkeltur på 35 mil rett ut av boksen. Det var ganske behagelig. Jeg har ridd den over 135 mil den siste uken, og det virker mer behagelig hver dag. Så glad jeg kjøpte denne salen.

Den beste selgeren

-

Veldig rask frakt / Nøyaktig som annonsert / Godt og vakkert produkt. Takk skal du ha.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up