up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoBrooks england Kvinnesadel B17 S Standard
  • Brooks england Kvinnesadel B17 S Standard
Brooks england

Brooks england Kvinnesadel B17 S Standard

plus

Brooks England Kvinnesadel B17 S Standard

Produktbeskrivelse Brooks england Kvinnesadel B17 S Standard

B17 er vår flaggskipsmodell, ideell for langtursturer, trekking og ATB-bruk. Det har vært på markedet i over 100 år, og ble omtalt allerede i 1898-katalogen. Modellen er tilgjengelig for herrer og damer: B17 (herrer) og B17 S (damer). Standardmodellene har sorte stålskinner, B17 Special har kobberbelagt stålverk, og B17 Titanium ... Både B17 Special og Titanium har også håndhamrede kobbernitter.


spesifikasjoner:

Lengde: 242mm.
Bredde: 176mm.
Høyde: 58mm.
Vekt: 460g.


Hva synes du om å finne Brooks england Kvinnesadel B17 S Standard med denne prisen? Utrolig, ikke sant? Ikke vent lenger og kjøp i vår sykkel butikk det du har vært på jakt etter en lang tid. Utstyr deg godt og nyt dine daglige rutinemessige aktiviteter til det fulle med Brooks england. Og det beste er at du har den beste prisen på markedet for Sykkeldeler artikler.

Spesifikasjoner Brooks england Kvinnesadel B17 S Standard

Farge
Skjønn
Anbefalt bruk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Brooks england b17 s standard kvinne sal

-

spørsmål, svar og levering. kjempebra produkt. elsker det.

Belle et très komfortabel selle

-

Excellent achat effectué en 2020. Faisant énormément de vélo pou le travail, c´est vraiment le jour et la nuit, avec les modèles ´´bon marché´´. Aussi, le fait qu´elle soit adapté à nos corps (étant une femme), elle est confortable pour de longues balades, sans causer des irritation à l´aine. Vraiment superbe produkt.

Brooks b17s

-

Jeg bestilte en Brooks B17S, og den kom tidligere enn forventet. Setet er veldig behagelig ut av esken. Jeg er glad jeg tok den riktige avgjørelsen om å få den korte (damer) versjonen med litt bredere bredde sammenlignet med B17 Standard, med tanke på at jeg er en fyr.

Sykkelsadler

-

Nydelig skinnprodukt

Brooks b17 damer

-

Jeg elsker boksen salen kom i, hele opplevelsen av å fjerne boksen til salen føles så velvære. Så mye omsorg og omtenksomhet hadde gått inn i brukeropplevelsen. Damesalen ser så vakker ut og petite, men ærlig talt er jeg virkelig redd for innbruddet.

Mottatt kvalitetsprodukt

-

Det tok 12 dager å motta ordrene mine i Singapore, delvis på grunn av verdensomspennende covid-19 situasjoner. Sterkt anbefalt Brooks england B17 S Standard Women med konkurransedyktige priser sammen med andre varer. Håper å se mer besparelse på fraktkostnader.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up