up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Brooks england

Brooks england Kvinnesadel B67 S Aged

plus
  • Play videoBrooks england Kvinnesadel B67 S Aged
  • Brooks england Kvinnesadel B67 S Aged

Brooks England Kvinnesadel B67 S Aged

Produktbeskrivelse Brooks england Kvinnesadel B67 S Aged

Klassisk sprang for suveren komfort, B67 og B67 S Aged er den ideelle alle rounders for daglig by eller touring bruk i en ganske oppreist holdning. Takket være mykere skinn på B67 og B67 S Aged er komfortabel fra dag 1. De er mest hensiktsmessig for syklister som satte sine styret høyere enn sine saler. Generelt, jo mer oppreist ridning holdning, bredere og mer tungt sprang, salen du bør velge.Spesifikasjoner:


Lengde: 240mm.

Bredde: 205mm.

Høyde: 85mm.

Vekt: 820 g.


Ikke vent lenger og kjøp Brooks england Kvinnesadel B67 S Aged. For annen informasjon om egenskapene til Brooks england Kvinnesadel B67 S Aged kan du komme i kontakt med bikeinn gjennom vår kontakt side. bikeinn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Sykkeldeler for sykkel og annen fritidsaktivitet . Vår Sykkeldeler vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Seter artikler.

Spesifikasjoner Brooks england Kvinnesadel B67 S Aged

Farge
Skjønn
Anbefalt bruk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Nydelig behagelig godt laget.

-

en vakkert laget sprunget skinnsadel. veldig behagelig form. ser ut som det vil vare meg livet ut. levering rask, uten problemer.

Nydelig sal - umiddelbart behagelig

-

Jeg har den samme salen på en annen sykkel, men ville ha den i det eldre skinnet. Den ble sendt raskt gitt COVID-forsinkelser og er vakkert laget og pakket. Den er perfekt på den nye e-sykkelen min, og jeg syklet 25 km i dag med den på. Komfortabel rett ut av esken.

Perfekt

-

Veldig rask og effektiv. Produktet er utmerket, og tjenesten er veldig bra

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up