up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Brooks england

Brooks england Sadeltaske Challenge Small 0,5 L

plus
  • Play videoBrooks england Sadeltaske Challenge Small 0,5 L
  • Brooks england Sadeltaske Challenge Small 0,5 L

Brooks England Sadeltaske Challenge Small 0,5 L

Produktbeskrivelse Brooks england Sadeltaske Challenge Small 0,5 L

Den første utfordringen er designet og patentert i 1896. Dette verktøyet bag er for montering på baksiden av en sal bærende pose sløyfer. Det har spenner som samtidig feste posen til salen, er plassert i lasterommet i seg selv, og dermed sikre større grad av sikkerhet, og stroppen som holder enheten omslutter verktøyene den bærer, for å hindre dem fra å rasling under transporten.Spesifikasjoner:


Ekstern


Bredde: 175mm

Dybde: 45mm

Høyde: 78mm


Intern


Bredde: 168 mm tykke

Dybde: 40mm

Høyde: 70mm


Brooks england Sadeltaske Challenge Small 0,5 L har den offesielle garantien fra merket Brooks england. Handling i vår nett sykkel butikk vil du ha Brooks england Sadeltaske Challenge Small 0,5 L hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 74.99 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Spesifikasjoner Brooks england Sadeltaske Challenge Small 0,5 L

Lys stilling
Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Brooks salveske

-

Utmerket produkt. Kunne ikke være mer fornøyd, da det er 100% produktet som annonseres, og leveringstiden til Australia var enestående. Jeg forventet virkelig ikke det så snart gitt dagens forhold.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up