up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Brooks england

Brooks england Sal B17 Imperial

plus
  • Play videoBrooks england Sal B17 Imperial
  • Brooks england Sal B17 Imperial

Brooks England Sal B17 Imperial

Produktbeskrivelse Brooks england Sal B17 Imperial

B17 Imperial har den sentrale kuttet ut, først designet av BROOKS over 100 år siden. Den "registrert cutting", som kan leses i 1890 katalogen, er "en sikker forebyggende for alle perineal press".Spesifikasjoner:


Lengde: 275 mm.

Bredde: 175mm.

Høyde: 65mm.

Vekt: 530 g.


Alle sykkel produktene i kategorien Seter har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos bikeinn kan du finne en full katalog over Sykkeldeler produkter fra Brooks england. Prisene på Brooks england Sal B17 Imperial er 135.816 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Brooks england Sal B17 Imperial

Farge
Skjønn
Anbefalt bruk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Vakker sal

-

Vakkert utformet sal av høy kvalitet som er verdt pengene hvis du skal ha et retroutseende.

Vakker kvalitet

-

Ankom dagen forventet, i perfekt stand i en herlig boks. Det vil ta litt innbrudd, men det er å forvente. Håndverket og kvaliteten er åpenbar .. og den er ikke laget i Kina.

Anmeldelse

-

Fikk det utmerket ... bra i tide ... original

Jeg fikk setet i utmerket stand.

-

Jeg fikk setet i utmerket stand, det er akkurat det jeg ba om og med den beste prisen på internett. Forsendelsen tok nesten to måneder, men den forstås av avstanden og COVID-19-pandemien.

Ypperlig kvalitet

-

Som alltid med Brooks forventer du kvalitet, pålitelighet og komfort. Du har alt i denne varen.

Kommer fortsatt dit. kvalitet.

-

Det er ingen to måter å si dette på, men når du først får denne salen, er det veldig vanskelig. Gjorde min første tur på den i dag, og jeg kan absolutt kjenne mine ben. Jeg forventet dette. Kvaliteten er uten sidestykke. Så lenge jeg fortsetter å mate skinnet, vil det være klart for min 5000 kilometer lange reise rundt kysten av Storbritannia.

Den beste suksessen i verden og den beste prisen

-

På samme måte som i den offisielle siden av bekker og med den beste prisen i markedet, var leveransen litt treg, men det er forståelig med avstanden, men det var det beste kjøpet som eh gjorde i måneder

Den beste suksessen i verden

-

Leveringen av produktet var litt treg, men det er forståelig av avstanden, men ellers var alt annet perfekt og jeg anbefaler mye å kjøpe i Bike inn og alle sine butikker

Utmerket sete

-

Jeg elsker dette setet. Jeg kjøpte den for touring. Min BikeInn erfaring fra Alaska (USA) var veldig positiv. Det tar ekstra tid, men for meg var det verdt.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up