up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoBrooks england Sal B67
  • Brooks england Sal B67
Brooks england

Brooks england Sal B67

plus

Brooks England Sal B67

Produktbeskrivelse Brooks england Sal B67

The B67 og B67 S er moderne versjoner av B66 modeller, først omtalt i 1927-katalogen. Klassisk sprang for suveren komfort, B67 og B67 S har enkeltskinner for feste til moderne mikro justere sete pilarer.Spesifikasjoner:


Lengde: 260mm.

Bredde: 205mm.

Høyde: 73mm.

Vekt: 850 g.


Akkurat nå er produktet Brooks england Sal B67 på lager hos bikeinn. Finn ut hvilken andre sykkel produkter merketBrooks england har i din nett sykkel butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Seter modeller. På bikeinn lager vi de nyeste stiler og design av Sykkeldeler. Bla gjennom vårt utvalg og finne sykkel artikelen som passer dine behov.

Spesifikasjoner Brooks england Sal B67

Farge
Skjønn
Anbefalt bruk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Enestående kvalitet

-

Alle i sykkelverdenen kjenner til kvaliteten, historien og tradisjonen som står bak et Brooks-produkt. Dette er første gang jeg setter i gang en Brooks-sal. B67. Wow oppmerksomhet på detaljer er fantastisk. Selv emballasjen er av høy kvalitet og kan resirkuleres. Aromaen av garvet engelsk lær når du åpner esken er så luksuriøs. De inkluderer en skiftenøkkel og pleieinstruksjoner. Hvis jeg finner den beste prisen på Bikeinn, har jeg råd til denne spesielle oppgraderingen. Salen min reiste halvveis rundt om i verden og kom til meg på veldig rimelig tid og i perfekt stand.

God kvalitet

-

Brooks-salen passer virkelig med meg og sykkelen min.

Kvalitet

-

En kvalitetssadel som er veldig behagelig og passer perfekt til cruiser-sykkelen min. Sterkt anbefalt.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up