up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoBrooks england Sal Flyer
  • Brooks england Sal Flyer
Brooks england

Brooks england Sal Flyer

plus

Brooks England Sal Flyer

Produktbeskrivelse Brooks england Sal Flyer

Den Flyer og dens damene modell Flyer S er klassisk fjærende saler for lang avstand trekking og touring. Det er direkte ned fra B66 Champion, først omtalt i 1927-katalogen. Deler samme skinn topper av B17-modeller, de kombinerer komfort av disse populære modeller med ekstra fjæring gitt av to bakre fjærer. Begge er tilgjengelig med stålrør nagler eller med hånd hamret kobbernagler under navnene Flyer Spesial og Flyer S Special.Spesifikasjoner:


Lengde: 275 mm.

Bredde: 175mm.

Høyde: 87mm.

Vekt: 860g.


Hos bikeinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets sykkel produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Brooks england Sal Flyer? Du er heldig siden bikeinn i Sykkeldeler katalogen og Seter kategorien tilbyr vi andre sykkel produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Brooks england Sal Flyer

Farge
Skjønn
Anbefalt bruk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Bonne kvalite, komfortabel

-

Bonne kvalite, komfortable apres quelques 100 km.

Harika

-

Hiç bir sorun yaşamadan teslim aldım.Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Ürünün kalitesini anlatmaya gerek yok sanırım.

Kvalitets bekker

-

En Brooks-sal er alltid komfort, stil, produksjonskvalitet ... Flyeren oppfyller alle disse spekulative. Veldig behagelig Sammen med den perfekte B17 for enhver syklist.

Verdt hver krone

-

Komfortabel rett utenfor flaggermus og hyggelig på lang tur. Det eneste settet på denne sadlen er vekten, men hvem bryr seg? Dette er et flott produkt.

Tilfredshet gjorde

-

Postordre fra utlandet Det var angst for første gang, men e-post i samsvar med fremdriften ankom, var veldig lettet. Takk til dere, vi var i stand til å sette i billig hånden ønsket vare. Også jeg ønsker å bruke.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up