up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoBrooks england Sal Flyer
  • Brooks england Sal Flyer
Brooks england

Brooks england Sal Flyer

plus

Brooks England Sal Flyer

Produktbeskrivelse Brooks england Sal Flyer

Den Flyer og dens damene modell Flyer S er klassisk fjærende saler for lang avstand trekking og touring. Det er direkte ned fra B66 Champion, først omtalt i 1927-katalogen. Deler samme skinn topper av B17-modeller, de kombinerer komfort av disse populære modeller med ekstra fjæring gitt av to bakre fjærer. Begge er tilgjengelig med stålrør nagler eller med hånd hamret kobbernagler under navnene Flyer Spesial og Flyer S Special.Spesifikasjoner:


Lengde: 275 mm.

Bredde: 175mm.

Høyde: 87mm.

Vekt: 860g.


Er du interessert i Brooks england Sal Flyer? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos bikeinn. Her kan du finne all informasjon om Brooks england Sal Flyer. er en av de beste sykkel merkene som designer eksklusive Sykkeldeler artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Spesifikasjoner Brooks england Sal Flyer

Farge
Skjønn
Anbefalt bruk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Topp !!!

-

Jeg bestilte denne salen + håndtaket for første gang på Bikeinn-siden for å modernisere sykkelen min. Leveringstiden ble respektert og rask, med en uslåelig pris. Takk til Bikeinn-teamet

Ypperlig kvalitet og frakt

-

Brooks Flyer-byggekvaliteten er på topp! Det er enkelt å installere og posisjonere finjusteringen, og den første saltturprøven var veldig behagelig. Frakt var utmerket, og sporingssystemet er nesten sanntid.

Fyi

-

Boksen så dykket ut og "brukt", overfor den andre boksen fra bestillingen min (Flyer). Uansett, men salen har en liten fargeforskjell bak, dette ved å åpne og lukke boksen regelmessig ved å bruke (litt gnir mot skinnet). Det gir meg inntrykk av at denne artikkelen har vært en "showroom" -modell, noe som normalt ikke er tilfelle for deg. Min vurdering skal ikke vises som en anmeldelse. Jeg vil bare gi deg beskjed, og ikke gjør en idrett med å få noe i retur eller returnere salen. Jeg kan sende bilder til deg på mail hvis mitt inntrykk ikke er tydelig beskrevet. Min andre sal er topp, og jeg vil gjøre en toppanmeldelse, som du absolutt kan legge ut.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up