`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Brooks england

Brooks england Small Pickwick 14L

Brooks england Small Pickwick 14L

Brooks england Small Pickwick 14L

  • Brooks england Small Pickwick 14L
  • Brooks england Small Pickwick 14L
  • Brooks england Small Pickwick 14L
  • Brooks england Small Pickwick 14L
  • Brooks england Small Pickwick 14L

Brooks England Small Pickwick 14L

Produktbeskrivelse Brooks england Small Pickwick 14L

Pickwick er en allsidig lerret med ryggsekker, som kompletterer den enkle utformingen som viser en urban reise på sykkel. Pickwick er laget av vannbestandig bomull og ekte Brooks lærkledning, og er designet av André Klauser i London og produseres i italienske håndverkere i Toscana. Ryggsekken har en hemmelig lomme og et ekstra rom, begge skjult på baksiden av posen. Lommene og rulle toppsystemet lukkes mot ryggen, og holder et slank utseende samtidig som du beholder dine eiendeler. Pickwick Small er den nyeste versjonen av den bestselgende Pickwick, laget av samme vannbestandige behandlede bomulls lerret og ekte vegetabilsk garvet lær. Laget i Italia.

spesifikasjoner:

Volum: 12 14 l

Bredde: 26 cm

Høyde: 40 48 cm

Dybde: 12 cm

Vekt: 660 g


I tillegg Brooks england i Small Pickwick 14L kategorien Bagger fra din nett sykkel butikk kan du finne andre produkter relatert med Ryggsekker. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Brooks england hos bikeinn vil du finne et stort variasjon av sykkel produkter som også kan interessere deg. Brooks england er fokusert på innovasjon og forbedre sykkel opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Brooks england Small Pickwick 14L

Skjønn
Alder
Kapasitet
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk