`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Brooks england

Brooks england Small Pickwick 14L

Brooks england Small Pickwick 14L

Brooks england Small Pickwick 14L

  • Brooks england Small Pickwick 14L
  • Brooks england Small Pickwick 14L
  • Brooks england Small Pickwick 14L
  • Brooks england Small Pickwick 14L
  • Brooks england Small Pickwick 14L

Brooks England Small Pickwick 14L

Produktbeskrivelse Brooks england Small Pickwick 14L

Pickwick er en allsidig lerret med ryggsekker, som kompletterer den enkle utformingen som viser en urban reise på sykkel. Pickwick er laget av vannbestandig bomull og ekte Brooks lærkledning, og er designet av André Klauser i London og produseres i italienske håndverkere i Toscana. Ryggsekken har en hemmelig lomme og et ekstra rom, begge skjult på baksiden av posen. Lommene og rulle toppsystemet lukkes mot ryggen, og holder et slank utseende samtidig som du beholder dine eiendeler. Pickwick Small er den nyeste versjonen av den bestselgende Pickwick, laget av samme vannbestandige behandlede bomulls lerret og ekte vegetabilsk garvet lær. Laget i Italia.

spesifikasjoner:

Volum: 12 14 l

Bredde: 26 cm

Høyde: 40 48 cm

Dybde: 12 cm

Vekt: 660 g


Brooks england Small Pickwick 14L er et produkt som samsvarer til den Ryggsekker kategorien innen Bagger utvalget på din sykkel butikken, bikeinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av bikeinn. Hva er fordelene med Brooks england Small Pickwick 14L? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for sykkel.

Spesifikasjoner Brooks england Small Pickwick 14L

Skjønn
Alder
Kapasitet
Anbefalt bruk
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk