`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Buff ®

Buff ® Windproof

  • Buff ® Windproof
  • Buff ® Windproof

Buff ® Windproof

Produktbeskrivelse Buff ® Windproof

TEKNISKE EGENSKAPER:

En teknisk og vindtett tubulære med et dobbelt lag med microfiber for å beskytte halsen sydd inn en Windstopper stykke som forvandler det til det perfekte produktet for vinteren

Tilbyr utmerket pusteevne og fuktighetskontroll

Vannavstøtende

Polygiene behandling, som gjør det mulig for stoffet å være renere lenger å unngå bakterievekst og stopper lukt. Kun brukt på microfiber stoff panel

100% Polyester

Termisk komfort: ekstrem kulde


Liker du Buff ® Windproof? Gå inn på vår sykkel seksjon og oppdage et stort utvalg av produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at sykkel produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner Buff ® Windproof

Skjønn
Produkttype
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Kvalitet

-

Stoffet er uslåelig, goretex stoff, beskytter mot vind, vann og UV. Den har som to stoffer, i den høye delen ca 5 cm Buff av alltid, slik at den passer bedre til ansiktet eller nakken og den nedre delen til goretex. For min smak litt kort.

Windstopper buff

-

Denne buffen kan bare bæres i en retning. Bunnen er laget av Gore vindstopp, men ikke (eller mindre) elastisk. Toppen er laget av klassisk dobbelsidig buff stoff. De som bruker den buff under en motorsykkelhjelm og bruker briller, må vite at det tykkere stoffet dekker utåndingsluften din på brillene. Buffen er fin og varm.

Buff

-

God kvalitet og oppfyller oppgaven sin veldig bra, komfortabel og varm mot kulden.

Holder vinden ute

-

Tettsittende hette som gjør jobben med å holde vinden ute til tross for sin vekt. Stuer lett.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk