`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Cannondale

Cannondale Seatpost C2 25.4X300Mm W/Di2

  • Cannondale Seatpost C2 25.4X300Mm W/Di2
  • Cannondale Seatpost C2 25.4X300Mm W/Di2

Cannondale Seatpost C2 25.4X300Mm W/Di2

Produktbeskrivelse Cannondale Seatpost C2 25.4X300Mm W/Di2

Var en lidenskapelig gjeng.

Har alltid vært.

Ikke bare lidenskapelig om å bygge de beste, mest innovative og høypresterende produktene, men lidenskapelig om å gjøre alt vi kan for å skape den best mulige sykkelopplevelsen.

Enkelt sagt, bryr oss oss.

Vi bryr oss om våre produkter, vi bryr oss om våre kunder og vi bryr oss om hverandre.

Denne enkle, men viktige utsagnet har tjent oss legioner av fans over hele verden.

Fire tiår i, informerer det fortsatt alt vi gjør, hver dag. Funksjoner:

Karbonfiberakselen gir overlegen vei-vibrasjonsdemping for bedre komfort. Lavprofil dobbeltbolthode gir uendelig setevinkeljustering, tilgjengelig i 15mm offset for å hjelpe rytterne til å finjustere sykkelpasset. Utvidet skinneklemme reduserer belastningen på sadelskinner og gir solid fast sadelinstallasjon og kraft overføre.Kjenner du alle funksjonene til Cannondale Seatpost C2 25.4X300Mm W/Di2? Hos bikeinn velger vi sykkel artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Sykkeldeler artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Stenger kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Cannondale er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av sykkel ekspertene!

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk