`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Castelli

Castelli Corsa Shoecover

  • Castelli Corsa Shoecover
  • Castelli Corsa Shoecover

Castelli Corsa Shoecover

Produktbeskrivelse Castelli Corsa Shoecover

Vanligvis utvikler vi produkter for proffene deretter bringe den til Castelli innsamling og deretter til vår Servizio Corse tilpasset laget program. Dette bootie er designet først som et tilpasset lag tøffel som gir maksimal plass for lagets grafikk, men det var så bra var å bringe den til Castelli samlingen. Vår nye ultra stretch ultra fleece holder føttene veldig varm og passer bra. En neoprenmansjett holder vannet ute mens kevlar såle gjør dem holdbare.

spesifikasjoner:

Ultra Fleece vann og vindtett stoff

Eksepsjonelt stretchy for perfekt passform

Neoprenmansjett å holde vannet ute

YKK glidelås

Kevlar stoff såle

Spesifikasjoner:

Vekt: 74g


Med Castelli Corsa Shoecover kan du nyte dine fritidsaktiviteter uten komplikasjoner. Hvis du liker merket Castelli og deres sykkel produkter, gå inn på kategorier av Herresko produkter som du leter etter og legge inn bestillingen så snart som mulig og motta det innen noen få dager. Vårt mål ved bikeinn er å lage produkter av høy kvalitet tilgjengelig for alle med en effektiv verdensomspennende levering.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk