`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Castelli

Castelli Diluvio Glove

  • Castelli Diluvio Glove
  • Castelli Diluvio Glove

Castelli Diluvio Glove

Produktbeskrivelse Castelli Diluvio Glove

Holde hendene varme i kalde og våte forhold kan virke vanskelig. Heldigvis for dykkere, surfere og de av oss som nekter å gå av sykkelen når været blir ekkel, har vi neopren.


Konstruert fra tre millimeter tykk neopren med varmeforsegles sømmer for å holde ut vind og vann. Trekk på Diluvios før du hoppe på setet og hodet ut i kalde og våte forhold.Funksjoner:


Neopren isolasjon for å holde hendene godt og varmt


Ingen slip gripper på palm


Utvidet neoprenmansjett å holde vinden og regn ut


Kjenner du alle de egenskaper som gjør Castelli Diluvio Glove unik. Hvis du er interessert i Castelli Diluvio Glove bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk bikeinn. Vår omfattende Hansker kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte sykkel aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et bikeinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Castelli diluvio hanske

-

Svært gode og komfortable hansker. Gitt materialet, finner jeg at de får svett på innsiden.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk