`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Castelli

Castelli Espresso

Castelli Espresso

  • Castelli Espresso
  • Castelli Espresso
  • Castelli Espresso

Castelli Espresso

Produktbeskrivelse Castelli Espresso

Funksjoner:
Sykkelhette av klassisk bomull / polyester twill
Vevd kontrast Webbing Stripe


Castelli Espressoer perfekt for å fullføre ditt sykkel utstyr. I vår nettbutikk bikeinn, kan du tjene på de mange fordelene, og hvis du legger inn bestillingen umiddelbart på bikeinn, vil du motta det innen få dager hjem. Dessuten, i vår nett sykkel butikk kan du finne andre sykkel produkter som supplerer Castelli Espresso.

Spesifikasjoner Castelli Espresso

Produkttype
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Fantastisk hette med høy kvalitet

-

Det er ingen tvil: Castelli er en av de beste caps tilgjengelig i verden! Det er definitivt veldig behagelig selv under en lang tur (for eksempel ~ 10 timers ridning). En fantastisk hette med høy kvalitet og pålitelighet (denne ble kjøpt som en helt ny, men den er ikke den første som heller ikke blir den siste!). Jeg anbefaler det på det sterkeste!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk