`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Castelli

Castelli Free Tri

Castelli Free Tri

  • Castelli Free Tri
  • Castelli Free Tri
  • Castelli Free Tri

Castelli Free Tri

Produktbeskrivelse Castelli Free Tri

GRUNDIG konstruert for løpsdagen PERFORMANCE Grundig forberedelse går inn i løpsdagen, og muligens enda mer inn Castellis Gratis Tri-produkter. Vi bruker åtte forskjellige stoffer for å lage en menns to stykke dress, med hvert stoff, sy og komponent nøye utvalgt og testet for å lage denne drakten rask, men funksjonell for din neste løp.

Gratis er rask takket være vannavvisende stoffer som også er vindtunnel testet for på sykkel hastighet. Og Gratis hjelper deg å utføre på maksimal din ved å gi akkurat muskel støtte og holde kroppen kjølig.

Detaljer er nøye gjennomtenkt, som Free aerodynamiske ennå høykapasitets lommer, Speed ​​kroker som kan sikre din jersey og hindre den fra å ri opp under svømme og sykkel, og KISS3 anatomisk sittepute som gir mer padding enn tradisjonelle tri liner ennå praktisk talt forsvinner på rømmen.

Selv tilbake stoffet viser engineering i dette plagget: vindtunnel testet for på sykkel fart, det gir også eksepsjonell kjøling samtidig tilby UPF 16 beskyttelse. Det betyr at 94% av UV-stråler er blokkert, noe som gir en rimelig grad av beskyttelse, men det kan kombineres med solkrem for personer med følsom hud. Vi tror det oppnår en god balanse mellom vern, kjøling og regelrett hastighet. "

Egenskaper:

INSTADRY SPEED stoffet er rask i svømme og doesnt absorbere vann

Mesh sidepaneler

Zipp YKK Camlock

Gnage gratis underarm konstruksjon

Silikon kroker holder topp låst ned under svømme og sykkel ben

Tre lommer bak

spesifikasjon:

Vekt: 71g


Er du ute etter materialer fra Castelli og spesielt Castelli Free Tri? Hos bikeinn kan du finne en komplett liste over Dameklær produkter og sykkel tilbehør. Legg til alle dine bestillinger gjennom vår nettbutikk bikeinn. Du har 75 forskjellige betalingsmåter Sjekk ut katalogen og få spesial sykkel kampanjer. Og er du ikke fornøyd vil vi returnere pengene.

Spesifikasjoner Castelli Free Tri

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Utmerket passform og elsker materialet!

Kvalitetsprodukt!

-

Jeg er super fornøyd med mitt kjøp! Dette produktet er briljant designet og er laget av kvalitetsmaterialer.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk