`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Castelli

Castelli Giro102 Race

Castelli Giro102 Race

Castelli Giro102 Race

  • Castelli Giro102 Race
  • Castelli Giro102 Race
  • Castelli Giro102 Race
  • Castelli Giro102 Race
  • Castelli Giro102 Race

Castelli Giro102 Race

Produktbeskrivelse Castelli Giro102 Race

Giro102 Race er en herre-trøye. Utformingen av dette Castelli-plagget er kort ermet. Konstruksjonen har tilpassede tekstiler som tilpasser seg tekstur, slik at bevegelsesfrihet når du reiser på sykkelen.

På fronten har sykkelklærne en hel glidelås med et håndtak som favoriserer åpning og lukking. På denne måten kan du tilpasse deg raskt utetemperaturer. På sidene inkluderer det nettinnsatser som favoriserer passering av luft, og holder huden din tørr og frisk.

På baksiden har Castelli-klærne tre lommer som gjør det mulig å oppbevare personlige ting. For å forbedre komforten har sportsskjorta ermer med rått kutt. Finnes i forskjellige farger.

Den offisielle jerseyen for 2019, identisk med de som brukes av lederne av Giro d'Italia klassifiseringene. Den ble designet for å være lett og aerodynamisk, med sømmer som følger konturene til rytternes kropp og sikrer en perfekt passform. Fire forskjellige SITIP-stoffer er faglig plassert på ulike deler av kroppen for å optimalisere aerodynamikk og pusteevne i de aktuelle områdene. Ermene er laserskåret for maksimal komfort og aerodynamikk. Den jersey glidelåsen har en gylden glidelås trekk som falmer til rosa, en hyllest til den sanne Trofeo Senza Fine, som i år også er omtalt på brystet.

Egenskaper:

Aero Race 6.0 Jersey passform og konstruksjon for Grand Tour vinnende aerodynamikk

Lettvekt Giro Aero-stoffet er utviklet til Castellis spesifikasjoner av Sitip

Lys og pustende Giro Infinito stoff på baksiden med mesh sidepaneler

Castelli drop lomme tilbake for perfekt rase passform

Gullfinish glidelås trekk som en hyllest til Trofeo Infinito

Jacquard vevd Prodotto Ufficiale etikett

Mesh silikon elastisk linning

Vevd 102 etikett på åk

spesifikasjoner:

Vekt: 103 g


Fullfør bestilling av Castelli Giro102 Race med vår Herreklær utvalg og Utstyr artikler. Naviger gjennom andre sykkel kategorier på bikeinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på sykkel utstyr, og få alle dine Utstyr utstyr til den beste prisen, 100% garanti på bikeinn!

Kundeomtaler og spørsmål (13)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Katastrofal klageadferd!

-

Jeg bestilte "Giro" sykkeltrøye 6. juni 2020. Den ble levert i tide, men med mangler (sømmer dårlig sydd, striper på trøya - allerede slitt etter min mening). Jeg klaget allerede på den 16. juni 2020 (!!!) i forbindelse med bilder og sendte den deretter tilbake. Frem til i dag (23.08.2020) har jeg ikke fått tilbakebetalt beløpet. Jeg har aldri opplevd en slik klageadferd; men annonsere en 30-dagers "returgaranti" ... Marco

Flott

-

170 cm 58kg Størrelse S perfekt

Giro 102

-

Utmerket tett passform.

Castelli giro 102 løp

-

Utmerket, elsker det

Castelli-trøye

-

Perfekt trøye med et godt tilbud. Fornøyd med kjøpet. Jeg vil gjenta. En tilrådelig opplevelse.

Virkelig nydelig kvalitetstrøye

-

Virkelig fornøyd med dette, kvaliteten og materialet er utmerket. Bra aero fit, du går vanligvis en størrelse opp i castelli. Fristet for en annen farge også

Utmerket

-

Spektakulært produkt! Stoffet, din komfort føles unikt. Levering fullført

Castelii

-

Elsker det :-)

Castelli giro 102 (2019) løpetrøye

-

Det er riktig at den er noe kortere enn Castelli Free Aero Race 4.1-modellen. Men jeg tror at trikotene skal ha tett og behagelig, jeg ba om størrelse M og jeg var i ferd med å gjøre endringen, men en størrelse til ville ha passet meg veldig, jeg er av slank innbygging i overkroppen og det hjelper. Jeg er 183 og veier 76 kg. For å gi deg en ide. Det er etter brukerens smak, det er de som liker løse klær og de som passer tett! Jeg liker det stramt

Perfekt

-

En av de beste trøyene jeg noensinne har slitt.!

Flott skjorte

-

Flott skjorte. Veldig høy kvalitet. I castella, spesielt for aero-versjonen, er det verdt å velge en større størrelse. Jeg er 180cm og størrelse L passer perfekt.

Giro102

-

Flott

Castelli kjærlighet

-

Jeg elsker denne rosa lufttrøyen, den passet perfekt, i anbefalt størrelse og er veldig lett - jeg fylte den ikke. Bra produkt for pengene

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk