`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Castelli

Castelli Giro102 Race

Castelli Giro102 Race

Castelli Giro102 Race

  • Castelli Giro102 Race
  • Castelli Giro102 Race
  • Castelli Giro102 Race
  • Castelli Giro102 Race
  • Castelli Giro102 Race

Castelli Giro102 Race

Produktbeskrivelse Castelli Giro102 Race

Giro102 Race er en herre-trøye. Utformingen av dette Castelli-plagget er kort ermet. Konstruksjonen har tilpassede tekstiler som tilpasser seg tekstur, slik at bevegelsesfrihet når du reiser på sykkelen.

På fronten har sykkelklærne en hel glidelås med et håndtak som favoriserer åpning og lukking. På denne måten kan du tilpasse deg raskt utetemperaturer. På sidene inkluderer det nettinnsatser som favoriserer passering av luft, og holder huden din tørr og frisk.

På baksiden har Castelli-klærne tre lommer som gjør det mulig å oppbevare personlige ting. For å forbedre komforten har sportsskjorta ermer med rått kutt. Finnes i forskjellige farger.

Den offisielle jerseyen for 2019, identisk med de som brukes av lederne av Giro d'Italia klassifiseringene. Den ble designet for å være lett og aerodynamisk, med sømmer som følger konturene til rytternes kropp og sikrer en perfekt passform. Fire forskjellige SITIP-stoffer er faglig plassert på ulike deler av kroppen for å optimalisere aerodynamikk og pusteevne i de aktuelle områdene. Ermene er laserskåret for maksimal komfort og aerodynamikk. Den jersey glidelåsen har en gylden glidelås trekk som falmer til rosa, en hyllest til den sanne Trofeo Senza Fine, som i år også er omtalt på brystet.

Egenskaper:

Aero Race 6.0 Jersey passform og konstruksjon for Grand Tour vinnende aerodynamikk

Lettvekt Giro Aero-stoffet er utviklet til Castellis spesifikasjoner av Sitip

Lys og pustende Giro Infinito stoff på baksiden med mesh sidepaneler

Castelli drop lomme tilbake for perfekt rase passform

Gullfinish glidelås trekk som en hyllest til Trofeo Infinito

Jacquard vevd Prodotto Ufficiale etikett

Mesh silikon elastisk linning

Vevd 102 etikett på åk

spesifikasjoner:

Vekt: 103 g


Castelli Giro102 Race er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos bikeinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, Castelli Giro102 Race har den offensielle garanten av merket Castelli. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Herreklær katalog og Utstyr kategori.

Spesifikasjoner Castelli Giro102 Race

Profesjonelle Teams
Typer av ermer
Produkttype
Glidelåslengde
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (25)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Profesjonell kvalitet

-

Jersey med en veldig attraktiv design, den ser fantastisk ut. Stoffet er veldig lett og pustende, definitivt behagelig. Jeg anbefaler å bestille en størrelse større enn det du pleier å ha, da passformen er veldig stram.

Katastrofal klageadferd!

-

Jeg bestilte "Giro" sykkeltrøye 6. juni 2020. Den ble levert i tide, men med mangler (sømmer dårlig sydd, striper på trøya - allerede slitt etter min mening). Jeg klaget allerede på den 16. juni 2020 (!!!) i forbindelse med bilder og sendte den deretter tilbake. Frem til i dag (23.08.2020) har jeg ikke fått tilbakebetalt beløpet. Jeg har aldri opplevd en slik klageadferd; men annonsere en 30-dagers "returgaranti" ... Marco

Flott

-

170 cm 58kg Størrelse S perfekt

Utmerket kvalitet .. jeg elsket det, kan det dreie seg om 10 *****

-

********************** Produktkvaliteten er fantastisk ..

Utmerket trøye

-

Typisk Castelli-passform, jeg er en 2XL. Jeg eier omtrent et dusin castelli-trøyer, og jeg må si at dette er en av de fineste og skarpeste. Veldig høy kvalitet og perfekt for sommerkjøring.

Giro 102-trøye

-

Suveren jersey, veldig behagelig og super lett. Ideell for høye temperaturer. 1,92 meter og 94 kg XXL størrelse perfekt

Veldig bra produkt

-

Meget godt produkt av veldig god kvalitet superkomfort innen rekkevidde.

Giro 102

-

Utmerket tett passform.

Castelli giro 102 løp

-

Utmerket, elsker det

Castelli-trøye

-

Perfekt trøye med et godt tilbud. Fornøyd med kjøpet. Jeg vil gjenta. En tilrådelig opplevelse.

Virkelig nydelig kvalitetstrøye

-

Virkelig fornøyd med dette, kvaliteten og materialet er utmerket. Bra aero fit, du går vanligvis en størrelse opp i castelli. Fristet for en annen farge også

Utmerket

-

Spektakulært produkt! Stoffet, din komfort føles unikt. Levering fullført

Castelii

-

Elsker det :-)

Castelli giro 102 (2019) løpetrøye

-

Det er riktig at den er noe kortere enn Castelli Free Aero Race 4.1-modellen. Men jeg tror at trikotene skal ha tett og behagelig, jeg ba om størrelse M og jeg var i ferd med å gjøre endringen, men en størrelse til ville ha passet meg veldig, jeg er av slank innbygging i overkroppen og det hjelper. Jeg er 183 og veier 76 kg. For å gi deg en ide. Det er etter brukerens smak, det er de som liker løse klær og de som passer tett! Jeg liker det stramt

Perfekt

-

En av de beste trøyene jeg noensinne har slitt.!

Castelli giro102 løp

-

Flott trøye, jeg er 184 cm 74 kg. Størrelse L passer perfekt

Castelli giro102 løp

-

Jersey er perfekt, jeg er 184 cm verktøy, 73 kg, L er passe passform

Flott skjorte

-

Flott skjorte. Veldig høy kvalitet. I castella, spesielt for aero-versjonen, er det verdt å velge en større størrelse. Jeg er 180cm og størrelse L passer perfekt.

Giro102

-

Flott

Jersey

-

Veldig bra trøye for en veldig god pris!

Castelli giro102 løp

-

Jersey er fin, fin etterbehandling, virkelig superlett, jeg er 184 cm, bryst 100 og 74 kg. Jeg tok L og det passer tett på skuldre og bryst.

Castelli maglia tour kom ... topp

-

Flott produkt, lett og pustende stoff, racingpasning, så veldig tett, etter min mening perfekt. Hvis du vil være komfortabel, anbefaler vi en ekstra størrelse, Castelli alltid en garanti for kvalitet

Hvis du bestiller castelli-trøye, sørg for å bestille en ekstra størrelse, im 150lb 5'10 ”og stor passer perfekt, ikke for stor, ikke for liten, produktkvaliteten er i orden, fremdeles lykkelig

-

Jersey er ok fant ikke noe galt

Castelli kjærlighet

-

Jeg elsker denne rosa lufttrøyen, den passet perfekt, i anbefalt størrelse og er veldig lett - jeg fylte den ikke. Bra produkt for pengene

Castelli kvalitet

-

Vanlig Castelli kvalitet, det meste av sykkelen min er Castelli som passform, kutt og kvalitet er perfekt. Jeg er 57kg, 36 "bryst, 168cm og Small er ideell for meg. Elsker fargen på denne jerseyen. Bare ønske Castelli ville være mer eventyrlystne med sine jerseyfarger generelt, etter min mening er deres lagerfarger veldig konservative.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk