up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Castelli

Castelli Jakke Pave

Castelli Jakke Pave

plus
  • 360Castelli Jakke Pave
  • Play videoCastelli Jakke Pave
  • Castelli Jakke Pave
  • Castelli Jakke Pave

Castelli Jakke Pave

Produktbeskrivelse Castelli Jakke Pave

Pave Jacket er en vanntett landeveissykling som tilbyr en aerodynamisk passform og vannavstøtning.

Sykkelklærne er laget med eksklusivt ultralett eVent-stoff, har elastiske paneler som forbedrer passformen til sportsklærne på kroppen din og et fleksibelt midjebånd som holder vindjakken på plass.

Dette herreklæret har en YKK Vislon-glidelås på fronten som glir jevnt for å åpne og lukke. Modellen har reflekterende paneler, foran og bak, som forbedrer synligheten i lite naturlige lysforhold. Seksjonen på baksiden er lengre for å beskytte deg mot sprut fra hjulene. Jakken inkluderer ikke hette. Denne jakken er en øvelse i å redusere regnjakke til et minimum. Du trenger en høy ytelse stoff, så vi jobbet med eVent å få en lysere versjon av hva de allerede leverer til noen Worldtour lagene. Vi klippe det nær kroppen for å minimere flagrende stoff og for å forbedre aerodynamikken. Så vi teipet sømmene for å gjøre det helt vanntett, og ga det en vanntett YKK glidelås. Da vi stoppet.spesifikasjoner:


Eksklusiv eVent ultralett microfiber stoff

Ekstern søm taping for total vanntett konstruksjon

Vanntett YKK Vislon glidelås

Silikon gripper elastikk i midjen

Ekstra lang hale med reflekterende trim for 360 ° synlighet

Minimalistisk konstruksjon slik det passer lett i jersey lommenSpesifikasjoner:


Vekt: 189 g


Oppdag Castelli Jakke Pave på lager og til best pris. Besøk bikeinn, din nettbutikk med sykkel utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Castelli Jakke Pave nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner Castelli Jakke Pave

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up