up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Castelli

Castelli Joggebukse Tights Meno Wind

Castelli Joggebukse Tights Meno Wind

plus
  • Play videoCastelli Joggebukse Tights Meno Wind
  • Castelli Joggebukse Tights Meno Wind
  • Castelli Joggebukse Tights Meno Wind

Castelli Joggebukse Tights Meno Wind

Produktbeskrivelse Castelli Joggebukse Tights Meno Wind

De Meno produkter tilbyr minimalistisk design som konsentrerer seg om funksjon. Disse vind beskytte bibtight er særdeles fokusert på å holde deg varm og komfortabel i kalde forhold. Vår AIRFLEX Thermo stoff er den stretchiest vindtett stoff vi noen gang har gjort, og gjør det mulig for oss å gjøre dette stramt passe stor. Den ideelle for forhold fra 5 ° C / 40 ° F og ned ... så lavt som du er villig til å ri.

spesifikasjoner:

New AIRFLEX Thermo stoff på front for maksimal stretch med total Vindtetthet

Tilbake i Thermo Core2 for utmerket fuktighetskontroll og varme

Mesh bib stropper for pusteevne

KISS Air pad for komfort hele dagen

Flatlock sømmer

YKK camlock ankel glidelåser med reflekstape for høy synlighet

Spesifikasjoner:

Vekt: 228g


Elsker du sykkel? Få din Castelli Joggebukse Tights Meno Wind og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Castelli gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Dameklær for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive sykkel modellene mulig har de fleste av våre Culotte artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Castelli Joggebukse Tights Meno Wind

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Fine varme bukser

-

Fine bukser. Men jeg var mellom en M og L. Jeg bestilte L. Dette er litt bredere enn de andre sykkelshortsene mine (fra et annet merke). Jeg bryr meg ikke så mye om vinterbukser. Jeg beholdt buksene, men når jeg skal kjøpe sommerbukser, bestiller jeg først en M. Pad er behagelig. Bare fronten er mye lavere enn baksiden med en krysset krage. Så vidt jeg er bekymret, er det ikke lenger nødvendig for neste par bukser. Faller litt.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up